Κινητά Τηλέφωνα

Ερωτήσεις στην κατηγορία Κινητά Τηλέφωνα (572)

Κάνε μια ερώτηση

Παιδια αναμεσα σε Xiaomi POCO X6 5G Dual SIM και Samsung Galaxy A35 5G Dual SIM ποιο θεωρειτε καλυτερο ως κινητο ?

12 Απαντήσεις

• Moto g85,από άλλο πλανήτη, χωρίς κόλλημα πουθενά, φωτογραφίες, ήχος, 5g αστραπή,..... Και το σπουδαιότερο ΧΩΡΊΣ ΔΙΑΦΗΜΊΣΕΙΣ,,, ενώ Poco, της Xiaomi, σε τρελαίνει,,,, και είναι και φτηνό......

• Είμαι κάτοχος Xiaomi εδώ και 4 χρόνια.

Παρόλο που δεν έχω κανένα παράπονο από το κινητό, το επόμενο κινητό που θα πάρω θα είναι σίγουρα Samsung λόγω της πενταετούς υποστήριξης αναβαθμίσεων λογισμικού. Η Xiaomi δυστυχώς υποστηρίζει μόνο 2 χρόνια το κινητό με αναβαθμίσεις λογισμικού.

Άρα, αν είσαι τύπος που αλλάζει κινητό κάθε 2-3 χρόνια, τότε πάρε Xiaomi.

Αν όμως είσαι σαν κι εμένα που κρατάει το κινητό του για περισσότερα από 3 χρόνια, τότε η Samsung είναι μονόδρομος.

• παρε το α35 πολυ καλο δεν κολλαει καθολου το εχει ενα ς φιλος μου αλλα αμα εχεις παραπανω λεφτα παρε σ23 η 24 και ακομα καλυτερα το καινουργιο σ26

• Poco x6 pro

• εννοείται hiaomi

• Xiaomi

• Το Xiaomi

• Άνετα το Xiaomi καλύτερη κάρτα γραφικών καλύτερος επεξεργαστής πολύ καλύτερη οθόνη και μέχρι και κάμερα λίγο καλυτερη

• το poco x6 μίλια καλύτερο από όλα τα άλλα(και πιο value for money)

• Xiaomi Poco.
    Εννοείται αυτό!!!!

• I was told A35 is bottom of the range....a friend just bought the xt and is very happy

• Έχω το Χ6 και ημουν μεταξύ Χ6 και α34 και τα 2 καλά αλλά επέλεξε το Χ6 καθώς έχει ελαφρώς καλύτερο επεξεργαστή από το α34 αλλά το α35 πιστεύω ότι αξίζει περισσότερο από σχεδόν κάθε πλευρά