Mobile Phones

Questions for category Mobile Phones (575)

Ask a question

Παιδια αναμεσα σε Xiaomi POCO X6 5G Dual SIM και Samsung Galaxy A35 5G Dual SIM ποιο θεωρειτε καλυτερο ως κινητο ?

12 Replies

• Moto g85,από άλλο πλανήτη, χωρίς κόλλημα πουθενά, φωτογραφίες, ήχος, 5g αστραπή,..... Και το σπουδαιότερο ΧΩΡΊΣ ΔΙΑΦΗΜΊΣΕΙΣ,,, ενώ Poco, της Xiaomi, σε τρελαίνει,,,, και είναι και φτηνό......

• Είμαι κάτοχος Xiaomi εδώ και 4 χρόνια.

Παρόλο που δεν έχω κανένα παράπονο από το κινητό, το επόμενο κινητό που θα πάρω θα είναι σίγουρα Samsung λόγω της πενταετούς υποστήριξης αναβαθμίσεων λογισμικού. Η Xiaomi δυστυχώς υποστηρίζει μόνο 2 χρόνια το κινητό με αναβαθμίσεις λογισμικού.

Άρα, αν είσαι τύπος που αλλάζει κινητό κάθε 2-3 χρόνια, τότε πάρε Xiaomi.

Αν όμως είσαι σαν κι εμένα που κρατάει το κινητό του για περισσότερα από 3 χρόνια, τότε η Samsung είναι μονόδρομος.

• παρε το α35 πολυ καλο δεν κολλαει καθολου το εχει ενα ς φιλος μου αλλα αμα εχεις παραπανω λεφτα παρε σ23 η 24 και ακομα καλυτερα το καινουργιο σ26

• Poco x6 pro

• εννοείται hiaomi

• Xiaomi

• Το Xiaomi

• Άνετα το Xiaomi καλύτερη κάρτα γραφικών καλύτερος επεξεργαστής πολύ καλύτερη οθόνη και μέχρι και κάμερα λίγο καλυτερη

• το poco x6 μίλια καλύτερο από όλα τα άλλα(και πιο value for money)

• Xiaomi Poco.
    Εννοείται αυτό!!!!

• I was told A35 is bottom of the range....a friend just bought the xt and is very happy

• Έχω το Χ6 και ημουν μεταξύ Χ6 και α34 και τα 2 καλά αλλά επέλεξε το Χ6 καθώς έχει ελαφρώς καλύτερο επεξεργαστή από το α34 αλλά το α35 πιστεύω ότι αξίζει περισσότερο από σχεδόν κάθε πλευρά