Πλυντήρια Πιάτων

Ερωτήσεις στην κατηγορία Πλυντήρια Πιάτων (23)

Κάνε μια ερώτηση

Ξύλινο κουτί του ντουλαπιού.

Ο "μάστορας" στη θέση του πλυντηρίου πιάτων είχε φτιάξει ένα προσωρινό ντουλάπι. Το πλάτος του είναι μόνο 42 εκατοστά και δεν χωράει κανένα πλυντήριο. Μήπως να αφαιρέσω το ξύλινο κουτί του ντουλαπιού για να κάνω τη δουλειά μου ή απαιτείται να έχει δικό του κουτί?

2 Απαντήσεις

• Επειδή είμαι ξυλουργός να στο εξηγήσω λίγο. Βάζουμε κουτί σαν αναμονή για πλυντήριο πιάτων. Οπότε ξεβιδωνετε όλο το κουτί από τα διπλά κουτιά κ ίσως έχει κ βίδα βιδωμενη από κάτω προς στον πάγκο.

• yiorta

@depc σε ξανα ευχαριστώ!

• Ναι σίγουρα για να χωρέσει θα πρέπει να αφαιρεθεί το ντουλάπι, μαζί με το κουτί. Όπως και να χει όμως για την εγκατάστασή του θα χρειαστεί να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό, οπότε αυτός θα αναλάβει να κάνει τη δουλειά. Το κουτί ούτως ή άλλως δεν χρειάζεται, οπότε θεωρητικά θα χωράει, αν φύγει όλο το ντουλάπι. Για σιγουριά θα σου έλεγα μέτρα το πλάτος της εξωτερικής πλευράς του ντουλαπιού και όχι το εσωτερικό. Επίσης, έχε υπόψιν ότι αν το πλυντήριο είναι πλήρως εντοιχιζόμενο (η οθόνη και τα πλήκτρα χειρισμού κρύβονται στο πάνω μέρος της πόρτας) θα χρειαστεί η πρόσοψή του να επενδυθεί στο υλικό των ντουλαπιών προκειμένου να εναρμονιστεί πλήρως στην υπόλοιπη σύνθεση της κουζίνας.

• yiorta

@depc σε ευχαριστώ!

• sofaki_24

Καλησπέρα, προσπαθώ να βγάλω το κουτι από το ντουλάπι για να μπορέσω να βάλω εντοιχισμένο πλυντήριο πιάτων και δεν βγαίνει το κουτί ενώ έχω βγάλει όλες τις βίδες, δεν κουνιέται καθόλου. Τι μπορεί να συμβαίνει;