Εξοπλισμός Studio

Ερωτήσεις στην κατηγορία Εξοπλισμός Studio (1)

Κάνε μια ερώτηση

Έχω μια παλιά ομπρέλα φωτισμού με αρκετές λάμπες, θέλω να αντικαταστήσω τις λάμπες με κάτι πιο δυνατό, μπορώ να βάλω όποιες θέλω?

4 Απαντήσεις

• Ξέρω είναι παλιά ανάρτηση αλλά για μελλοντικούς αναγνώστες θα προσθέσω στις υπόλοιπες απαντήσεις ότι πρέπει η λάμπα που θα χρησιμοποιήσεις να είναι full spectrum με 95+ cri ιδανικά. Τέτοιου τύπου λάμπες χρησιμοποιούνται στην φωτογραφία/βίντεο και στην γεωπονική αλλά και σε κάποιους πιο εξειδικευμένους τομείς. Όσο χαμηλότερο το cri τόσο πιο μουντά φαίνονται τα χρώματα, ειδικά το κόκκινο. Αυτό είναι βέβαια μειονέκτημα των led, στις πυρακτώσεως, αλογόνου και φθορίου δεν ισχύει κάτι τέτοιο καθώς και οι τρεις τύποι είναι 100, 95 και 95 cri αντίστοιχα.

• Καλημέρα σας, εάν η υποδοχή σας είναι E27 μπορείτε να βάλετε και αυτή που είναι LED 150W, αποδίδει πολύ δυνατά έχει μεγάλη αντοχή και δίνεται μαζί με τηλεχειριστήριο. Παρέχεται και ξεχωριστά μόνο η λάμπα για πιο οικονομικά.
    Διαφορετικά μπορείτε να πάρετε το πακέτο με το τρίποδο.
    https://www.skroutz.gr/s/26806867/Luminus-LED-Lamp-150W-Kit-%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-3200-5000K-150W-LUM-PB150.html

• Φυσικά και μπορείς να βάλεις ότι λάμπα θες, πρόσεχε μην υπερβείς το όριο στα Watt που συνήθως αναφέρεται στα ντουί. Και φυσικά να είναι ίδιου προτύπου.

• Θα πρέπει να επιλέξεις αυτές που θα είναι συμβατές με την υποδοχή.