Σας παρακαλώ γνωρίζει κάποιος να μου προτείνει κάτι αποτελεσματικό για απωθηση γατών; μένω σε ισόγειο και έχω βρει τον μπελά μου. Κατουραν μόνιμα στα παράθυρα μου.
Εγώ έχω δοκιμάσει τα πάντα χημικά σπρέι, άμμο με χημικό συσκευές με υπέροχους και δεν είδα κανένα αποτέλεσμα μη ψάχνεις τίποτα τα χρήματα σου θα χάσεις μόνο αν πάλι βρεις κάτι που θα τις απωθεί πες και σ εμένα σε παρακαλώ γιατί η γάτες είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα
Rhutten Via Cani & Catti Απωθητικό Σπρέι Σκύλων & Γατών 750ml, δεν το έχω δοκιμάσει αλλά αν κρίνω από το αντίστοιχο για περιστέρια θα πρέπει να είναι αποτελεσματικό...
δεν ξέρω να πω με σιγουριά...εγώ ρίχνω παντού έξω ξύδι...αλλα θέλει συχνα...εχθες έβαλα σπρέϊ εκείνο που είναι για λάδωμα κλπ(βρήκα 1οικονομικό του Λιντλ) αλλα μολις το εφάρμοσα α΄ρχισε να βρέχει(δεν έχει βρέξει εδω κ μέρες μέσα στον καύσωνα) κ δεν έχω να σου πω κάτι.Πάντως για το συγκεκριμένο μου έχουν ξαναπεί κ για κατσαρίδες κλπ γιατί ενοχλεί η μυρωδιά.Εγω δεν μπορω να πληρώνω 13-15 κ παραπάνω ευρώ για να αγοράζω άλλ σπρέϊ
Κάτι που δεν θα κάνει κακό στα ζωάκια αλλά τους ενοχλεί η μυρωδιά είναι η μουστάρδα (αραιωμένο σε νερο)...το έχω δοκιμάσει και έχει πολύ καλό αποτέλεσμα