Απωθητικά Ζώων

Ερωτήσεις στην κατηγορία Απωθητικά Ζώων (14)

Κάνε μια ερώτηση

Σας παρακαλώ γνωρίζει κάποιος να μου προτείνει κάτι αποτελεσματικό για απωθηση γατών; μένω σε ισόγειο και έχω βρει τον μπελά μου. Κατουραν μόνιμα στα παράθυρα μου.

9 Απαντήσεις

• Αλοιψε με vicks την περιοχη ή βάλε φυλλα Ευκαλυπτου

• Εγώ έχω δοκιμάσει τα πάντα χημικά σπρέι, άμμο με χημικό συσκευές με υπέροχους και δεν είδα κανένα αποτέλεσμα μη ψάχνεις τίποτα τα χρήματα σου θα χάσεις μόνο αν πάλι βρεις κάτι που θα τις απωθεί πες και σ εμένα σε παρακαλώ γιατί η γάτες είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα

• Αυτόματο ποτιστικό με φωτοκύτταρο και ησυχάζεις. Το μόνο κακό είναι ότι χρειάζεσαι έδαφος για να καρφώσεις και συνεχόμενη παροχή νερού.

• Rhutten Via Cani & Catti Απωθητικό Σπρέι Σκύλων & Γατών 750ml, δεν το έχω δοκιμάσει αλλά αν κρίνω από το αντίστοιχο για περιστέρια θα πρέπει να είναι αποτελεσματικό...

• Έχεις δοκιμάσει ακίδες; Είχα βάλει στο εξοχικό μου και είχε λειτουργήσει.

• Faii faii

Δεν έχω δοκιμάσει. Μπορείτε να μου προτείνετε αυτές που έχετε; ευχαριστώ

• GEORGIA_KARANTONI6598

Βαλε αλουμινοχαρτο,εγω ετσι σωθηκα απο τις γατες

• Μου είπαν τακτικά πιπέρι παντού, εγώ σώθηκα από περαστικούς σκύλους που εξαφανίζονται όταν μυρίσουν!!

• Ρίξε λίγο ξύδι στην περιοχή που θέλεις. Αλήθεια είναι αποτελεσματική μέθοδος

• δεν ξέρω να πω με σιγουριά...εγώ ρίχνω παντού έξω ξύδι...αλλα θέλει συχνα...εχθες έβαλα σπρέϊ εκείνο που είναι για λάδωμα κλπ(βρήκα 1οικονομικό του Λιντλ) αλλα μολις το εφάρμοσα α΄ρχισε να βρέχει(δεν έχει βρέξει εδω κ μέρες μέσα στον καύσωνα) κ δεν έχω να σου πω κάτι.Πάντως για το συγκεκριμένο μου έχουν ξαναπεί κ για κατσαρίδες κλπ γιατί ενοχλεί η μυρωδιά.Εγω δεν μπορω να πληρώνω 13-15 κ παραπάνω ευρώ για να αγοράζω άλλ σπρέϊ

• Filippas_Deilis

Δυχτι για πουλιά θα κάνει δουλειά

• Alexandra_Foraki

Πηγαίνουν παντού και μου λερώνουν σκάλες γκαράζ γλάστρες πες τε μου τι να ρίξω μεγάλο πρόβλημα με τις γάτες δεν είναι δικές μου.

• Στάθης Βοτσίδης

Μου είπαν τακτικά πιπέρι παντού, εγώ σώθηκα από περαστικούς σκύλους που εξαφανίζονται όταν μυρίσουν!!

• ψαχνω λυση ακριβως στο ιδιο προβλημα.εχουν μαζευτει 6γατες κ καθονται πανω στην απλωστρα με τα ρουχα!!!θα τρελαθω!!

• Eirini_Papazoglou7751

Κάτι που δεν θα κάνει κακό στα ζωάκια αλλά τους ενοχλεί η μυρωδιά είναι η μουστάρδα (αραιωμένο σε νερο)...το έχω δοκιμάσει και έχει πολύ καλό αποτέλεσμα

• aspirinit

προφαν'ως λόγω ξυδιού

• Στάθης Βοτσίδης

Μου είπαν τακτικά πιπέρι παντού, εγώ σώθηκα από περαστικούς σκύλους που εξαφανίζονται όταν μυρίσουν!!