Ανεμιστήρες

Ερωτήσεις στην κατηγορία Ανεμιστήρες (8)

Κάνε μια ερώτηση

Η υδρονέφωση αποδίδει καθόλου ? τα σχόλια σε αρκετές αξιολογήσεις δεν είναι πολύ ενθαρρυντικά!

10 Απαντήσεις

• Οι Coolers γενικά είναι μόνο για εξωτερικούς χώρους γιατί ανεβάζουν πολύ την υγρασία και χειροτερεύουν την κατάσταση. Εάν θέλετε να τους χρησιμοποιήσετε μέσα στο σπίτι πρέπει να είναι όλα τα παράθυρα να είναι ανοιχτά. Απορώ γιατί δεν αναφέρεται με μεγάλα γράμματα.

• Blu_Sea

δε χρειάζεται να είναι όλα τα παράθυρα ανοιχτά, αρκεί να έχεις μια μεγαλούτσικη χαραμάδα για να μπαίνει αέρας απέξω (και με το αιρ κοντίσιον το ίδιο κάνουμε εξάλλου)

• Fay_Maniati

Με το air-condition δεν πρέπει να αφήνουμε παράθυρα ανοιχτά η χαραμάδες γιατί υπερλειτουργουν και καταναλώνεται περισσότερη ενέργεια

• αποδίδει, αλλά γνωρίζοντας πως δεν πρόκειται για κλιματιστικό και άρα μην το συγκρίνετε με αυτό.

• Φυσικά εαν ξέρεις τι να περιμένεις και πότε.

• Οχι

• Polaris'47

Το "Όχι" είναι Απόλυτο, και Δέν είναι Χρήσιμο! Διαβάστε, προσεχτικά, τις Κριτικές, για τα Παρόμοια Μηχανήματα, για να μάθετε, καλύτερα, Τί να περιμένετε(;), από το "καθένα", από αυτά!

• Έχω έναν ανεμιστήρα Morris με υδρονέφωση. Αποδοτική, αλλά μετά από 2 χρόνια άρχισε τρέχει νερό, οπότε, πλέον χρησιμοποιώ μόνο τον ανεμιστήρα.

• Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ για να σου πω από προσωπική εμπειρία, αλλά γενικά δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα..και το γεγονός ότι δεν είναι και τόσο διαδεδομένοι, είναι νομίζω αποθαρρυντικό από μόνο του. Καλύτερα να επενδύσεις σε ένα καλό ανεμιστήρα. Δεν νομίζω ότι αξίζει..

• Blu_Sea

και όμως εγώ που ήμουν αρνητικός ως προς τα coolers, είδα διαφορά σε σχέση με τον ανεμιστήρα.. άλλο να σου έρχεται με φόρα ζεστός αέρας, και άλλο αέρας δροσερός.. δε συγκρίνεται. (Και πήρα το cooler το φτηνότερο)

• Dimitris_Toumpos

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου

• Ναι αποδίδει αλλά σε άλλους ανεμιστήρες όχι πολύ.

• Πήρα ένα της primo 80watt. Το δοκίμασα 2 ώρες σε κλειστό χώρο 10τετραγωνικων. Όχι μόνο δεν έκανε κάτι αλλά η θερμοκρασία έξω είχε αρχίσει να πέφτει και στ δωμάτιο έκαιγε ο τόπος. Απογοητεύτηκα και κρίμα τα χρήματα που έδωσα. Ούτε για ανεμιστήρας δεν κάνει και πολύ φασαρία.

• Μονο χειροτερα τα κανει στη ζεστη.Η υγρασια παντα ζοριζει.Εκτος αν δουλευεις και κληματιστικο,διορθωνει την ζημια που κανει αυτο [την αφυγρανση]

• Με βάση την προσωπική μου εμπειρία, οι μη επαγγελματικοί ανεμιστήρες με υδρονέφωση δεν κάνουν απολύτως τίποτα! Τώρα οι επαγγελματικοί πιστεύω πως κάνουν κάποια δουλειά, αλλά όχι τίποτα φοβερό και δεν είναι για εσωτερικό χώρο.
    Θεωρώ την καλύτερη επιλογή για ζέστη, πέρα από κλιματιστικό, ένα αρκετά μεγάλο air-cooler.

• Dimitris_Toumpos

Συμφωνώ μαζί σου, αλλά θα πρέπει να έχεις πάρα πολλά παγάκια