Καλημέρα! Μπαίνοντας στο Skroutz στις ηλεκτρικές σκούπες αριστερά θα δεις τους Top κατασκευαστές (Miele, Philips, Bosch, Hoover, AEG, Rohnson, Rowenta, Samsung).
Μόνο μην πάρεις bosch. Μακριά. Ότι έχω πάρει bosch το έχω χιλιομετανιωσει. Είναι για τα μπάζα. Ψυγείο - τον δεύτερο χρόνο άρχισε το; προβλήματα
Σκούπα - 2 χρόνια και χάλασε, κ;ι μου ζητάνε και 100€ για να την φτιάξουν
Μακριά από την Bosch
2.5 χρονια αντεξε bosch athlet…,,μπαταρια και πλακετα ινε ενσοματομενο 220ευρο το ανταλακτικο…πριν ενα χρονο το ιδιο προβλιμα το καλυπσε το ανταλακτικο ι bosch…πλιροσα 20 ευρο εργασια…τορα παλι τα ιδια….πεταμα για σκουπιδια ινε
Αν έχεις χαλιά ή σκυλιά πρέπει να πάρεις δυνατή. Εγω για το σπίτι μου επιθυμώ 800 βάτ και πάνω. Μια δυνατή σκούπα είναι αποτελεσματική όταν ρουφάει στρώματα και καναπέδες. Αν είσαι παράξενη στην καθαριότητα όπως εμενα τότε θα επιλέξεις με βάση τα βάτ και έπειτα την μάρκα και το κόστος, έχει μια καλή η μάρκα μίλε με κάτω από 200 ευρώ. Αν είσαι πιο συμβατική νοικοκυρα και όχι υπέρβολική με την καθαριότητα πάρε οποιαδήποτε μάρκα, όλες οι υπόλοιπες εκτος τις μίλε είναι ίδιες.
Καλησπέρα σας. Σας προτείνουμε την Kärcher T 11/1 με φίλτρο HEPA 14.
Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ισχυρή σκούπα, με ισχύ αναρρόφησης 235 mbar, ενώ χάρη στο φίλτρο HEPA 14 απορροφά πάνω από το 99,995% των σωματιδίων, προσφέροντας κορυφαίο επίπεδο φιλτραρίσματος. Επιπλέον, είναι ειδικά σχεδιασμένη για επαγγελματική χρήση, πράγμα που σημαίνει ότι αντέχει συνεχόμενη εργασία για πολλές ώρες, καθημερινά, για χρόνια.
Εξαρτάται από την συχνότητα χρήσης , το αντικείμενο π.χ. τρίχες ζώου κ ανθρώπου ή απλή σκόνη για ένα γενικό φρεσκάρισμα σπιτιού κ σε τι κόστος θες εσύ ?
Νιlfisk, παραδοσιακοί σκουπάδες οι κατασκευαστές, την είχα 25 χρόνια και μου ζητούσαν 100 ευρώ για μια επιδιόρθωση , μόνο στην Αθήνα όμως ,στην επαρχία δεν μπορούσαν να την ανοίξουν, μετάνιωσα που δεν συμφώνησα , έκτοτε άλλαξα άλλες δύο και τώρα ψάχνω για τρίτη .