Θ ήθελα σας παρακαλώ να μ προτείνετε μια αρκετά καλή ακουστική κιθάρα μέχρι 200€. Θ είναι η πρώτη μου κιθάρα και θέλω ν ασχοληθώ σοβαρά οπότε θέλω να τν έχω όσα περισσότερα χρόνια μπορώ χωρίς ν αλλάζω
κάτι που έκανα και εγώ και άξιζε τον κόπο ήταν ότι στην αρχή πήρα μια κλασική κιθάρα για να μάθω τα βασικά της συχωρδιες να συνηθίσουν τα χέρια στης χορδές, και μετά όταν έφτασα σε ένα καλό επίπεδο πήρα μια καλή ακουστική κιθάρα και συνέχισα
Θα σου πρότεινα να ριξεις μια ματια στις Aria.ειναι κιθαρα με πολυ μαλακιά τοστιέρα και παρα πολυ γλυκο ηχο. Την εχω 20 χρονια και ακομα με εκπλήσει παρ ολο που εχω πολυ πιο ακριβες κιθαρες
Να θυμάστε πάντα η Κιθαρα δεν κάνει τον κιθαρίστα !! Όπως Αν αγοράσεις το ακριβότερο τσεκούρι δεν θα γίνεις ξυλοκόπος.Προσέξτε όμως αν είσαι ξυλοκόπος ,τότε ακόμα και με ένα μαχαίρι μπορεί να κάνεις θαύματα ´μαθήματα υπομονή πολύ practice και θα δείτε μικρές διαφορές στο παίξιμο τον οργάνων της μεγάλες διαφορές της περιμένει το όργανο από εσάς .
Σε συνέχεια του σχολίου από pitkal6276, να θυμάστε επίσης ότι αρκεί μια "φτηνή" κιθάρα για να σε κάνει να μην ασχοληθείς ποτέ ξανά με το όργανο και να χάσεις για πάντα την ευκαιρία να γίνεις κιθαρίστας.
Το πολύ φτηνό όργανο έιναι μεγάλος συμβιβασμός. Εαν δεν δώσεις γυρω στα 400 μπορει η εμπειρία να είναι απογοητευτική. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ κάθε όργανο ακουστικο/ηλεκτρικό θέλει σετάρισμα απο ειδικό ΠΡΙΝ ξεκινήσεις καν. Μην το αγνοήσετε αυτο. Με 40Ε το όργανο μεταμορφώνεται
Πάρε την Harley Benton Ηλεκτροακουστική Κιθάρα D120CE. Η ακουστική της απόδοση συναγωνίζεται κιθάρες πολλαπλάσιας τιμής. Θα μείνεις ευχαριστημένη και από την απόδοση και από την ποιότητα.