θέλω ένα οικονομικό και καλό μπασκετικό παπούτσι να μην γουστάρει και να είναι ελαφριά ?

10 Отговора

• Nike giannis immortality 2

• Να πάρεις τα Nike Giannis Imortality 2. Τα χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά στην προπόνηση μου επί 3 μήνες και με έχουν βολέψει πάρα πολύ. Και για την ποιότητα τους, η τιμή είναι πάρα πολύ καλή!!

• γνωμη μου να κοιτας τις ποιο ακριβες σειρες ποτε ειναι σε προσφορα ακομα και 50% κατω.
    Δεν εχουν καμια σχεση τα παπουτσια ανω των 120 ευρω αρχικη τιμη με τις βασικες σειρες τυπου giannis immortality, precision κτλπ. Εχω παρει τα Jordan 36 σε τιμη κοντα στα 100
    και για δευτερα για ανοικτο εχω τα PG 5 που τα βρηκα στα 55. Ειναι κλασεις ανωτερα απο τα βασικα μοντελα. Το λεω γιατι εχω και τα precision 6 αλλα δεν τα φοραω για μπασκετ. Τα εχω για καθημερινα και για το γυμναστηριο. Επισης δεν ειναι η Nike μονοδρομος. Εγω απλα τα εχω βολευτει ποιο πολυ. puma trc blaze court για παραδειγμα ειναι εξαιρετικο και αυτη την στιγμη παιζει κοντα στα 50 ευρω απο 120.

• Τα καλύτερα είναι τα immortality 3

• Ja Morant 1

• Nike Giannis immortality 3

• immortality 2. Είμαι 40 χρόνων και από τα 15 μου φοράω μπασκετικά. Είναι μέσα στο τοπ 3 από θέμα άνεσης, βάρους, πρόσφυσης. Και είναι φθηνό πολύ

• Σου προτείνω να πάρεις τα Nike precision 6. Το giannis immortality 2 δεν συγκρίνεται με αυτά. Τα giannis είναι πιο βαριά και γλιστράνε παραπάνω.

• Αναζήτησε για όλα τα παπούτσια του kyrie και του durant, βέβαια είναι αναλόγος σε ποιά θέση παίζεις

• Στο παρακάτω link θα βρεις τα προϊόντα της κατηογορίας σας αύξουσα ταξινόμηση! Διαβάζοντας τις περιγραφές και τις αξιολογήσεις θα μπορέσεις ευκολότερα να επιλέξεις το κατάλληλο για εσένα!