Σκούπες Stick

Ερωτήσεις στην κατηγορία Σκούπες Stick (24)

Κάνε μια ερώτηση

προς μελλοντικούς αγοραστές μείνετε μακριά απο σκούπες στικ που έχουν ενσωματωμένες μπαταρίες καθώς ειναι σίγουρο πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχει πρόβλημα μπαταρίας με βαρύ κόστος αλλαγής.

προς μελλοντικούς αγοραστές μείνετε μακριά απο σκούπες στικ που έχουν ενσωματωμένες μπαταρίες καθώς ειναι σίγουρο πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχει πρόβλημα μπαταρίας με βαρύ κόστος αλλαγής. Παράδειγμα 200+ ευρω για την συγκεκριμένη https://www.skroutz.gr/s/28133463/Bosch-Athlet-ProAnimal-BCH86PET1-Epanafortizomeni-Skoupa-Stick-28V-Kokkini.html με νορμαλ χρήση χωρίς ζώα. Επιλέξτε με αποσπώμενη μπαταρία και πάλι ελέγξτε το κόστος της μπαταρίας.

5 Απαντήσεις

• Σωστο αυτό που λες. Οπως και τα οικοδομικά και αγροτικα εργαλεία που έχουν όλα αποσπώμενες μπαταριες και δεν χρειαζεται να κουβαλας ολόκληρο το προιον από την Τήνο στην Αθήνα να την αλλάξεις!

• Δυστυχώς έχεις δίκιο αλλά οι περισσότερες (επίτηδες φαντάζομαι) δεν έχουνε αποσπώμενη μπαταρία. Ακόμη και αυτές που μπορεί έχουν όμως αποσπώμενη μπαταρία, δεν αναφέρεται το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό πουθενά στην περιγραφή των προϊόντων οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιες έχουν και ποιες όχι.

• Εδωσα και εγώ λεφτά για αυτό το σκουπίδι. Νόμιζα ότι ήμουν το μόνο κορόιδο. Δυστυχώς, όχι.

• graziella.makri

μπααααααααααααααααααααα.........ειμαστε πολλοι..............

• Εχετε πολυ δικιο , ευχαριστουμε
    ...............

• H διάρκεια ζωής και κάποια άλλα χαρακτηριστικά της μπαταρίας είναι ένα πρωτεύων θέμα για τον αγοραστή μιας φορητής συσκευής. Είτε κάποιος ενδιαφέρεται για ένα δράπανο είτε για ένα αυτοκίνητο, τα περισσότερα μοντέλα που έχουν υποπέσει στην αντίληψή μου απευθύνονται σε καταναλωτές και όχι σε ενημερωμένους χρήστες ή επαγγελματίες με κοινωνική και οικολογική συνείδηση. Ένα απλό παράδειγμα για να καταλάβουμε το επίπεδό μας είναι να αναρωτηθούμε πόσες φορές προσπαθήσαμε έστω να υπολογίσουμε το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας ενός προϊόντος (δεν υποστηρίζω ότι είναι εύκολο).

Υπάρχουν σκούπες με αποσπώμενη (ή αντικαταστάσιμη) μπαταρία και στο Skroutz από ότι βλέπω (και δεν χρειάζεται να δώσει κανείς μισό βασικό μισθό γι αυτό).

Θα ήθελα όμως να προσθέσω ότι κατά τη γνώμη μου η χωρητικότητα μιας μπαταρίας, η διάρκεια ζωής της ή το ότι είναι αποσπώμενη δεν είναι ικανή συνθήκη εξασφάλισης μικρού κόστους ιδιοκτησίας, αξίας χρήσης κλπ. όμως τουλάχιστον είναι ένα σχετικά εύκολο βήμα στη διαδικασία επιλογής.