Σκούπες Stick

Ερωτήσεις στην κατηγορία Σκούπες Stick (24)

Κάνε μια ερώτηση

Ψάχνω σκούπα stick που να μπορεί να μαζέψει μακριές τρίχες χωρίς να φράζει και χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσεις τη βούρτσα/κύλινδρο για να την καθαρίσεις από τις τρίχες με το χέρι (self-cleaning).

1 Απάντηση

• Επειδή είμαι σε παρόμοια αναζήτηση, από διάφορα reviews που έχω δει, αυτή τη δουλειά την κάνει η xiaomi G11 και σε λίγο φθηνότερη τιμή η G10 (το έχουν στα χαρακτηριστικά τους). Έχουν μία βούρτσα και οι δύο για κάθε είδος πατώματος και φαίνεται να κόβουν τις τρίχες ώστε να μη μπλοκάρουν. Στην πράξη ωστόσο, όλα εξαρτώνται από το τι όγκο έχει να καθαρίσει η σκούπα. Επιπλέον οι στικ θέλουν περισσότερη δουλειά από τις κλασικές στον καθαρισμό και τη συντήρησή τους καθώς έχουν στενότερους σωλήνες και διαφορετικό τρόπο λειτουργίας.

• Spiros1601656300

ναι αλλα η g10 εχει χαλια μπαταρια. μετα απο 6 μηνες ειναι για αλλαγμα η μπαταρια

• vasi_v

Δεν αντιλέγω, χωρίς βέβαια να ξέρω για τι χρήση μπαταρίας μιλάς. Εννοείς ότι στους έξι μήνες έχει μειωθεί ο χρονος λειτουργίας της; Αναμενόμενο είναι να πέσει σε βάθος χρόνου αλλά εντός εξαμήνου είναι πολύ νωρίς, είσαι σε εγγύηση, ειδικά αν είναι τόσο εμφανής η μείωση απόδοσης, μπορείς να το κάνεις θέμα νομίζω. Και εγώ στο ψάξιμο είμαι ακόμα. Το θετικό με τις Xiaomi που βρίσκω είναι ότι έχουν ανταλλακτική μπαταρία. Όχι βέβαια ότι 100 ευρώ η μπαταρία είναι λίγα, αλλά από το να πάει όλη η σκούπα χαμένη επειδή δεν παίρνει αλλαγή, είναι καλύτερα. Ειδικά αν μιλάμε για ακριβές σκούπες, τη δυνατότητα αντικατάστασης μπαταρίας τη βρίσκω πολύ σημαντική. Και οι Rohnson βλέπω ότι έχουν ανταλλακτική μπαταρία, αλλά όχι τόσο καλά χαρακτηριστικά στην αναρρόφηση, μεγαλύτερο χρόνο φόρτισης και παρόμοιο χρονο λειτουργίας. Έχουν σπαστό μπαστούνι στα συν αλλά είναι και αρκετά βαρύτερες νομίζω.

• eparaskevaki

Χρησιμοποιώ από πέρσι την xiaomi G9 και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη μπαταρία. Είναι απλά καταπληκτική σκούπα. Μαζεύει τα πάντα κ τρίχες από σκυλάκι κ σκουπίζει πολύ καλά μαλλιαρή μοκέτα.