Αξεσουάρ για 3D Printers

Ερωτήσεις στην κατηγορία Αξεσουάρ για 3D Printers (1)

Κάνε μια ερώτηση

κάνει για abs? όταν ξεκολλάω το κομμάτι βγαίνει και μέρος από την επιφάνεια. 3 φόρες τύπωσα 3 φόρες αποκολλήθηκε μέρος της, καταστρέφοντας το προϊόν. Είναι μήπως μη κατάλληλο? στους 95 βαθμούς κελσίου

5 Απαντήσεις

• To ads θέλει 240 βαθμούς στην nozzle και 90 στο bed

• Για ποιο προιόν αναφέρεσαι συγκεκριμένα? Λες για τη μύτη? Για "χαλί" για την επιφάνεια πάνω? Δοκίμασε για αρχή να μειώσεις κατα μερικούς βαθμούς τη θερμοκρασία της επιφάνειας μηπως αυτό σου κάνει τη ζημια

• kp5346

i epifania tou xaliou ksekolage me to plastiko entaksi itan ftyno to xali...

• Είναι κυρίως για PETG, ούτε καν PLA, σίγουρα όχι για ABS. Επίσης, όχι σπάτουλες και ασετόν, Αφήνεις το κομμάτι να ΚΡΥΩΣΕΙ και να ξεκολλήσει μόνο του. Καθαρίζεις με ισοπροπυλική αλκοόλη.

• Βασικά όταν τυπώνεις abs έχεις κλειστό ανεμιστηράκι που φυσάει το αντικείμενο που τυπώνεις. Ρυθμίζεις τον slicer να φυσάει μόνο τα bridge (τα σημεία εκείνα που βρίσκονται στον αέρα δηλαδή)

• Ναι αλλά μπορείς να εκτυπώσεις πολύ καλά κι και με 100 βαθμούς σε εμένα Κολλάει καλύτερα στους 100 βαθμούς επίσης τη εκτυπωτή έχεις γιατί καμιά φορά έχει αναλόγωση και με τη μάρκα εγώ έχω έναν creality enter s1 pro αλλά δουλεύει και κανονικά με άλλους εκτυπωτές

• kp5346

ναι αποφάσισα οτι να αναβαθμίζω των 15ετιας 3d printer eine waste of time/money. peira εναν me 500 kai exei kalipsi metaliki kai telos to astio ..