Βαλίτσες Ταξιδίου

Ερωτήσεις στην κατηγορία Βαλίτσες Ταξιδίου (13)

Κάνε μια ερώτηση

Ψάχνω βαλίτσα καλή ποιοτικά σε λογική τιμή (έλεος πιο με τις ψεύτικες που φαίνονται ωραίες και μέσα σε 3 ταξίδια έχουν διαλυθεί). Καμιά γνώμη κανείς;

2 Απαντήσεις

• Τα τελευταία χρόνια έχω πάρει όλη τη σειρά της LAVOR. Πραγματικά αξιόπιστες. Καλές κατασκευές, σε νορμάλ τιμές. Τα ροδάκια τους είναι το κάτι άλλο! Καταπληκτικά! Σα να κυλάνε μόνο τους! και αντέχουν από χωματόδρομο, μέχρι χαλίκι (και αυτό ισχύει και στα τρία μεγέθη που έχω πάρει). Μετά από πολλά ταξίδια (μπαίνω σε αεροπλάνο 2 φορες το μήνα) και μετά από πολλές βαλίτσες που έσπασαν, χάλασαν κλπ εμπιστεύομαι μόνο τις βαλίτσες LAVOR.

ΥΓ.Τις προάλλες στο αεροδρόμιο, πάτησε το ένα ροδάκι σε ακαθαρσίες που δυσκολευόμουν να καθαρίσω. Πήρα τηλέφωνο την εταιρεία και μου έστειλαν δωρεάν άλλο ροδάκι! Ένταξει αυτό δεν το περίμενα!!!

• Ήμουν έτοιμη να γράψω για τις LAVOR και είδα που τις προτείνει και άλλος παρακάτω. Είχα αγανακτήσει και με τις φίρμες που είναι ακριβές και με τις φτηνιάρικες του σούπερ μάρκετ. Πήρα LAVOR και εδώ και 3 χρόνια με έχουν βγάλει ασπροπροσωπη! (Δε νομίζω να είναι τυχαίο ότι η LAVOR είναι ελληνική εταιρεία!)