Ποιος είναι ο καλύτερος συνδυασμός πλαστικού και αφροποιητή;

Απο οτι το έψαξα στο ΥΤ συνήθως τα δοχεία που περιέχονται στη συσκευασία δεν κάνουν αφρο ή κάνουν πολυ λίγο τυπου σαπουνόνερο, έκτος και αν γινει η χρήση κάποιου αφροποιητή. Υπάρχει κάποιος συνδυασμός να προτείνετε χωρίς να χρειαστεί να πουλήσω το σπιτι μου;

3 Răspunsuri

• Εγω πήρα τον FJ6 της Karcher (γύρω στα 18-19 Ε) μαζί με ένα σχετικά φτηνό σαμπουάν και το αποτέλεσμα είναι μια χαρά. Φυσικά δεν κάνει τον αφρό που βλέπεις σε αφροποιητές των 60-70 Ε με σαμπουάν που κάνουν 20 Ε το λίτρο, αλλά κάνει αφρό και το αμάξι καθαρίζει μια χαρά.

• Kgee_da_homie

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το είδα στο ΥΤ και είναι ακριβώς όπως τα λες. Μήπως μπορείς να πεις και το setaki (Πλυντικό και υγρό) που χρησιμοποιείς;

• alex.bizovitis

Λοιπόν, το υγρό είναι ένα K2 Active Foam M100 5kg (14 Ε περίπου για 5 λιτρα) και το μηχάνημα ένα Κ3 της Karcher. Καλά λόγια λένε και για τους αφροποιητές της Matcc, αλλά δεν μπορεις να τους βρείς στην Ελλάδα. Μόνο απο Amazon, Aliexpres κτλ. σε πολύ καλή τιμή (περίπου 27 Ε αλλά μερικές φορές το έχουν προσφορά)

• adrinia

Εχω χάσει το δοχείο για το φάρμακο ξέρει κανεις που το πουλάνε ξεχωριστά?

• HUAWEI_KINITO

Πεζει ρόλο η εταιρεία η οποία αγωραζετε τα σαμπουάν για εμένα η mequiars είναι μακράν η καλύτερη λίγο ακριβή αλλά τα αποτελέσματα που έχω δει σε πολλά προϊόντα της εξειδικευμένα στο αυτοκίνητο δεν τα έχω δει σε άλλη εταιρεία.

• akarytianos

τι αλλη εταιρια εχεις δουλεψει ? εχεις φωτο απο οτι εχεις δουλεψει ?

• δηλαδη εχεις λεφτα για τοσο ακριβο πλυστικο και δεν εχεις λεφτα να παρεις ενα mjjc ?

• Καλησπέρα σας, Σχετικά με τις ερωτήσεις που έχετε θέσει:
    Ο αφρός εξαρτάται από το προϊόν που χρησιμοποιούμε και την σύσταση του.

Στην Karcher υπάρχουν μηχανήματα που παίρνουν το μπουκάλι του απορρυπαντικού απευθείας μέσα στο μηχάνημα είτε κουμπώνοντας το δοχείο στο μηχάνημα πχ στην σειρά power control flex ή και στην smart control flex είτε υπάρχει ειδικό δοχείο όπου βάζουμε το απορρυπαντικό όπως πχ στο Κ3 που υπάρχει δοχείο στο κάτω μέρος. Σε αυτή την περίπτωση ψεκάζεται το απορρυπαντικό στην επιφάνεια που θέλουμε αλλά δεν δημιουργούμε αφρό καθώς δεν υπάρχει αφροποιητής.

Για την δημιουργία αφρού όπως αναφέρετε πρέπει να πάρουμε αφροποιητή αν ήδη δεν τον έχει η συσκευασία του προϊόντος μας. Εδώ και πάλι το απορρυπαντικό παίζει μεγάλο ρόλο στο αποτέλεσμα. Στην Karcher θα βρείτε λύσεις που θα σας βοηθήσουν. Προσοχή στα μοντέλα που είναι συμβατά τα αξεσουάρ.