Power Stations

Ερωτήσεις στην κατηγορία Power Stations (2)

Κάνε μια ερώτηση

Γνωρίζει κανείς κάποιο power station που να έχει λειτουργία ups? Θέλω να είναι μέγιστα στα 500 ευρώ.

Έχω ups αλά αρκετές φορές πέφτει το ρεύμα και κλείνουν τα πάντα. Δεν το εμπιστεύομαι πλέον και άλλαξα και μπαταρίες, δούλεψε μια χαρά στην αρχή και τώρα πάλι κάνει τα ίδια μετά από λίγο καιρό.

1 Απάντηση

• Το νεο Anker Solix C300.
    Οχι η εκδοση που ειναι μονο DC, αλλα αυτη που ειναι AC/DC (που εχει και πριζες σουκο δηλαδι).

• Anemoulis

Σε ευχαριστώ, βέβαια τα 300w μέγιστο που έχει δεν με καλύπτουν, έχω ένα PowerWalker 2000VA που σηκώνει μέχρι 1500w αλλά προφανώς δεν κρατάει καθόλου, τελευταία όμως άρχισε να μην κρατάει τίποτα ακόμα και όταν το φορτίο είναι 600w, δηλαδή με την παραμικρή διακοπή κλείνουν όλα. Του έβαλα νέες μπαταρίες και στην αρχή δούλεψε καλά αλλά πάλι άρχισε τα ίδια
      Μάλλον θα βγάλω τις μπαταρίες που έχει και θα αγοράσω μεγαλύτερες και πιο καλές ποιοτικά ώστε να κάνει σωστή δουλειά.

• TON 618

Το ανεφερα για το βολικο του μεγεθος και τη σχετικη του φορητοτητα, αλλα στη δικια σου περιπτωση τοτε μπορει να ειναι καλυτερο το Anker Solix C800X, απο 1200W, μεχρι 1600W σε μερικες συσκευες. Με μπαταριες νεας γενιας lifepo4 λιθιου... με ελαχιστη 10ετη εγγυηση καλης λειτουργιας τους. Ξεπερναει βεβαια το μπατζετ σου.
      Ισως λοιπον η αλλαγη μπαταριας, οπως ειπες, να ειναι καλυτερα και πιο οικονομικα!

• Anemoulis

Σε ευχαριστώ, από ότι είδα έχει και άλλα της σειράς Anker Solix, αυτό των 300watt λέει και UPS στον τίτλο, τα άλλα δεν αναφέρουν κάτι, φαντάζομαι έχουν κι εκείνα λειτουργία ups, ρωτάω γιατί εδώ στο skroutz δεν αναφέρει κάτι. Στο site τους λέει κάποια πράγματα αλλά όχι γι' αυτά τα μοντέλα που έχουμε εδώ:
      https://support.anker.com/s/article/Can-a-power-station-be-used-as-uninterruptible-power-supply
      .
      Το να πάρω μπαταρίες και να κάνω πατέντα είναι πιο φθηνό αλλά έχω ψιλο-βαρεθεί να κάνω πατέντες. Σε κάποια φάση πρέπει να πάρω κάτι καλό που να κάνει την δουλειά του χωρίς αλχημείες κι ας είναι λίγο πιο ακριβό.
      .
      Τα περισσότερα ups έχουν κάτι μπαταρίες 12v9a που κοστίζουν 15~30 ευρώ. Πόσο να κρατήσουν όταν είναι τόσο πάμφθηνες.