Καλημερουλες!έχω Ford ka του 77 που τα σπάει, αυτή την στιγμή του φοράω τα 155/70 R13 της Pireli,επειδή λιώσανε τα έχω πολλά χρόνια, υι προτείνεται, για 4εποχες?εδώ σας θέλω, για να σας δω....θενξ
Μην μας πάρουν το σκαλπ όμως έτσι? Δεν τρέχουν από τα πατζακια, κι αν συστήνεται και λαστιχα με δόσεις, ακόμα καλύτερα 🤭
Παλι τα ίδια βαλε.. οχι 4 εποχές αν δεν είσαι σε υψόμετρο με κρύα και χιόνια.. επίσης και λιγότερο επώνυμα (sumitomo, kleber, nexen, bf goodrich, falken) δεν είναι άσχημα αλλά σίγουρα χειρότερα απο pirelli, toyo, yokohama, πόσο μάλλον απο bridgestone, goodyear, michelin, dunlop, continental. Εγω δε θα έβαζα τα ακριβότερα θα έβαζα κατι καλό και σχετικά οικονομικό στον πιο αξιοπιστο βουλκανιζα της περιοχης μου. (Καθε σεζόν οι εταιρείες αλλάζουν την σύσταση της γομας και μπορεί να την πατησεις απο επωνυμο ή να εντυπωσιάσεις απο 3ο-2ο.. Οι πιο μες τα πράγματα είναι οι ψαγμενοι βουλκανιζαδες). ΥΓ: όντως ωραίο αμαξι
Ευχαριστώ πολύ, όσο για το αμαξακι μου πλάκα έκανα
Επειδή είναι παλιό, στην εποχή του βέβαια ηταν σούπερ, ακόμα όμως είναι μαχητής.....Την καλημέρα μου!