GPS Trackers

Ερωτήσεις στην κατηγορία GPS Trackers (5)

Κάνε μια ερώτηση

Έχω απορία σχετικά με τις SIM κάρτες, πως την φορτίζουμε με λεφτά & πρόγραμμα αν το GPS Tracker είναι καλά κρυμμένο μόνιμα?

5 Απαντήσεις

• Σχετικά με το ανωτέρω ερώτημα όταν έχω κάρτα twin δηλδ δίδυμη sim ίδιος αριθμός δύο κάρτες sim που λειτουργεί ως ένα νούμερο εναλλακτικά πότε το ένα πότε το άλλο. Συνεπώς με το ήδη υπάρχον πρόγραμμα cosmote απεριόριστα χρόνο, data, sms κλπ θα μπορούσε να εφαρμοστεί σto gps tracker? Ευχαριστω

• εάν αγοράσεις την planetsim αξίας 19,90
    έχει οδηγίες πώς την φορτώνεις με data kai μυνήματα, και το κυριότερο λήγει σε ένα
    χρόνο.οχθ σαν τίς άλλες εταιρίες cosmote vodafon Nova,που αν δεν βάλεις μυνήματα καί data στην κάνει φραγή σε 3 μήνες

• Μέσω της εφαρμογής της εκάστοτε εταιρίας κινητής τηλεφωνίας μέσω κινητού.

• Σχετικά με τις κάρτες sim έχεις 2 επιλογές. Eίτε αγοράζεις sim από έναν εξειδικευμένο πάροχο που δίνει την δυνατότητα για online φόρτιση ή επικοινωνείς με τον πάροχο της επιλογής σου και κανονιζεις πως θα γίνεται η φόρτιση.

• csklias

Με COSMOTE Mobile Internet Extra SIM μοιράζεσαι τα MB της κύριας σύνδεσης του κινητού σου με πάγιο περίπου 3€ το μήνα.

• theo2296

Κάτι διάβασα ότι πρέπει να μην είναι onlydata η sim αλλά να έχει κλήσεις και μηνύματα. Και εγώ extra sim με 3€ έχω αλλά φοβάμαι μην δεν δουλεύει... Το έχει δοκιμάσει κάποιος?

• berdux

Η extra sim απο cosmote στελνει και λαμβάνει sms κανονικά, εκτός του προγράμματος όμως. Απο το πρόγραμμα μοιράζεται μόνο τα data. Παρ'όλα αυτά λειτούργησε κανονικά.

• Nαι