Τιμονιέρες

Ερωτήσεις στην κατηγορία Τιμονιέρες (30)

Κάνε μια ερώτηση

παιδιά SOS βοηθήσετέ λοιπόν ήρθε η ωρα να πάρουμε τινονερια!!!! G329//300 RS GT

λοιπόν ήρθε η ωρα για το build pc να πάρουμε τιμονερια εχω ψάξει αρκετά και εχω καταλέξει πως είμαι στο buget της 329logitec η στην 300gt rs thuerdmaster απλα εχω καταμπερδευτει και δεν ξερω ποια να διαλέξω καλή η logitech αλα σε χαρακτηριστικά μέτρια μπροστά στην 300gt rs απο την άλλη η 300gt rs εχω ακούσει και διαβάσει στα σχόλια για ενα θέμα που βγάζει. δεν ξερω τι να επιλέξω πραγματικά θα ήθελα την γνώμη σας και την αλήθεια πάνω σε αυτό το θέμα

1 Απάντηση

• Μάλλον θα εννοείς την G923 (329 δεν υπάρχει) . Μιλάς για την τιτανομαχία των τιμονιέρων σε αυτά τα χρήματα, εγώ θα πήγαινα στην Logitech για το Τrueforce που έχει, η 300 RS τι πρόβλημα έχεις ακούσει οτι βγάζει? εδώ έχω βρει και ένα ωραίο συγκριτικό βίντεο.

• DartMaul

ναι αδερφέ σωστα κατάλαβες τώρα ειδα το λάθος μου χαχαααχα G923 ήθελα να πω ευχαριστώ για την βοήθεια και για το βίντεο θα κατσω να το δω παντός ακόμα ειμαι μπερδεμένος πραγματικά trueforce σιγουρά αλλα η t300rs GT σε χαρακτηριστικά ειναι χρονια μπροστα! (το θεμα που εχω ακούσει ειναι οτι το μοτερ απο την Τ300 GT RS ζεστενεται με αποτέλεσμα να θελει επισκευή επισεις κάποιοι κάνουν πατέντα τον ανεμιστήρα βάζουν μεγαλύτερο αλλα ετσι χάνεται η εγγυση τι να πω ....

• iosif-manouselis

Εντάξει θέλω να πιστεύω τιμονιέρα του 2016 να έχουν κάνει αυτό το fix.αν και όντως υπάρχουν πολλές αναφορές, κάποιοι λένε ότι αρκεί να πειράξεις από την αρχή τον ανεμιστήρα στο 100%.

• DartMaul

οσο και να ψαχνά το μυαλο που το εχει παρει η t300 να πω την αλήθεια και ολα για αυτόν τον υπέροχο μοχλο ταχυτήτων της logitech ειναι τέλειος ψευτιά πραγματικά trueforce η t300 gt rs με ιμάντα δεν ξερω εχω λαλήσει να πω την αλήθεια

• joempele

Φίλε μήν πάρεις την Logitech επειδή είναι πολλά χρόνια πίσω η συγκεκριμένη τιμονιέρα.
      Τεχνολογία με γρανάζια, πολύ θόρυβος και αδύναμο ffb.
      Όσο για το true force είναι ένα εφέ τής Logitech πού υποστηρίζεται σέ μικρό αριθμό παιχνιδιών και πολλοί χρήστες τό κλείνουν γιατί απλά δημιουργεί θόρυβο στο παιχνίδι και τίποτα άλλο.
      Θά πάς σε t300 για να μην μετανιώσεις σύντομα με την αίσθηση toy τής Logitech.
      Και ένα σωρό τιμόνια, πεντάλ η λεβιεδες μέσο του Eco system τής thrustmaster.
      Όσο αφορά για τά θέματα τής t300 επειδή την έχω χρόνια σού αναφέρω ότι από ένα σημείο και μετά με firmware update στο τιμόνι με ένα συνδυασμό κουμπιών το βεντιλατερ μπαίνει σε λειτουργία μάξιμουμ και όχι αυτόματα όπως στην αρχή και απλά δεν ζεσταίνεται.
      Την αναβάθμιση πρέπει να την κάνεις μόνος σέ PC.
      Αναφορικά τώρα για την δύναμη Logitech 923 απόδοση 2.2 nm
      T300 απόδοση 3.9 nm

• DartMaul

Ευχαριστώ φίλε για την βοήθεια και πραγματικά συνφωνω μήπως έχεις η ξες κανένα σχετικό βίντεο με όλη την διαδικασία για να γίνει σωστά η τιμονιερα από την αρχη;;