Antene Wi-Fi

Întrebări pentru categorie Antene Wi-Fi (11)

Pune o întrebare

Κεραία με μεγάλη εμβέλεια

έχω ένα ρούτερ στο σπιτι και θέλω να βάλω μια κεραία στην αποθήκη σε απόσταση 300 μέτρα από το ρούτερ για να έχω ίντερνετ και στην αποθηκη. η κεραία θα μπει στο σπίτι που είναι το ρούτερ η στην αποθηκη? επίσης θα κάνει δουλειά?

2 Răspunsuri

• Στα 300 μέτρα δεν γίνεται να βάλετε μία μόνο κεραία, βάζετε μια στ σπίτι να στέλνει και μία στην αποθήκη να δέχεται το σήμα και μετά παίρνεται το σήμα που φέρνει η κεραία της αποθήθης μέσω ethernet και βάζετε άλλο ένα ασύρματο access point στην αποθήκη διαφορετικά αν δεν χρειάζεστε ασύρματο δίκτυο συνδέετε το καλόδιο απευθείας στην συσκευή που θέλετε.

• Τριακοσια μετρα ειναι μια αρκετα μακρινη αποσταση για να τοποθετησετε μονο μια κεραια στο σπιτι σας για να κανει aaces point θελετε μια στο σπιτι σας η οποια να πεφτει πανω σε μια θυρα ethernet να γινει ζευξη με αυτην που θα βαλετε στην αποθηκη κ για acces point μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα παλιο ρουτερ απο οποιαδηποτε εταιρια στο οποιο θα πρεπει απαραιτητα να απενεργοποιησετε το DHCP.
    Υπαρχουν οικονομικες λυσεις δεν ξερω αν μπορω να αναφερθω σε κατι φθηνο και αξιοπιστο λογω διαφημισης,αν ψαξετε λιγο στο διαδικτυο θα βρειτε,παντως σε καθε περιπτωση με μια κεραια δεν θα δουλευει σωστα.