DSL Modems / Routers

Ερωτήσεις στην κατηγορία DSL Modems / Routers (27)

Κάνε μια ερώτηση

ποιό ρούτερ να αγοράσω; η nova έβαλε οπτικές ίνες και πρέπει να αλλάξω ρούτερ,

αυτή τη στιγμή έχω 100άρα. Το ρούτερ το έχω στον επάνω όροφο και έχω και ένα μικρό tp link στο γραφείο του πάνω ορόφου. Στον κάτω όροφο έχω συνεχώς αποσυνδέσεις παρόλο που πήρα και ενισχυτή TP-LINK δυνατό το οποίο συνδέθηκε στο μοντεμ και το ταίρι του στον κάτω όροφο. Στο παρελθόν δεν είχα πρόβλημα με τον ενισχυτή, τώρα χάζεψε με τις αποσυνδέσεις και την ταχύτητα, δεν ξέρω τι φταίει Επίσης επειδή είμαι άσχετη δεν ξέρω τη διαφορά του Modem με το ρούτερ, πρέπει να αγοράσω και νέο modem και ρούτερ; Θέλω επίσης να έχει θύρα τηλεφώνου γιατί έχω ασύρματο.
Και μια χαζή ερώτηση έβαλα το Κασπερσκυ και το vpn μου βγάζει την ψυχή για να μπω σε απλές σελίδες, στο τέλος το αποσυνδέω και συνεχίζω, μήπως να αγοράσω ένα αυτόνομο vpn ??/ , σας ευχαριστώ για τη βοήθεια

2 Απαντήσεις

• αν σε ενδιαφερει καινουργιο δινω το ZTE MC801A ,180ευρω. ειναι 5G.

• λοιπόν μου βάλανε σήμερα οπτική ίνα, στον κάτω όροφο διαπίστωσα διαφορά μόνο στο κατέβασμα από το ιντερνετ τίποτε άλλο, μου βάλανε και νέο μοντεμ ρουτερ και συνδέσανε και το τηλέφωνο, τι μου προτείνετε για να βελτιωθεί η ταχύτητα στον κάτω όροφο;