Σαμπουάν

Ερωτήσεις στην κατηγορία Σαμπουάν (40)

Κάνε μια ερώτηση

Έχω λιπαρά αλλά παράλληλα και βαμμένα μαλλιά. Τι σαμπουάν προτείνετε για την περίπτωσή μου;

7 Απαντήσεις

• Διαλέξτε σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά (πχ κατά της πιτυρίδας που δημιουργείται λόγω λιπαρότητας) και παράλληλα να είναι Sulfate Free (για να μη χάνετε πολύ χρώμα στα λουσιματα). Προσπαθήστε να μη τα πλένετε κάθε μέρα γιατί αυτό τα κάνει πιο λιπαρά. Ιδανικά πρέπει κάθε 5-6 μέρες. Αν σας λαδωνουν κάθε μέρα, πλύντε πχ την 1η μέρα, την 2η βάλτε dry shampoo και ξαναπλυντε τα την 3η. Ετσι σιγά σιγά θα "εκπαιδευτούν" στα πιο αραιά λουσιματα και δεν θα λαδωνουν εύκολα.

• Pelagia G

Νομιζω πως τα ξηρα σαμπουαν περιεχουν επικινδυνες ουσιες,ειναι ακαταλληλα για οποιαδηποτε χρηση.

• Stamatis_Karnezis

τα λιπαρα μαλλια θελουν σχεδον καθε μερα λουσιμο με ενα καλο αγνο σαμπουαν για οποιον-οποια θελει να τα κρατησει!

• Maria_Provi

Τα μαλλιά δεν εκπαιδεύονται, θέλουν, αν οχι καθημερινό λούσιμο, τότε μέρα παρά μέρα αλλιώς "μπουκωνουν" οι ρίζες και καταλήγουμε στην τριχόπτωση.

• Θα σου έλεγα να πλύνεις τα μαλλιά σου οπότε το χρειάζεται. Η "εκπαιδευση" στα μαλλια ειναι μυθος, δεν ισχυει. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι, εγω χρειάζομαι 2 με 3 φορές ρην εβδομάδα άλλος μπορεί μια, άτομα με λιπαρότητα προφανως θα χρειαστουν πιο συχνο λουσιμο, καποιος με ξηρά μαλλια θα χρειαστεί πολυ λιγοτερα. dry shampoo αν θες να χρησιμοποιήσεις να είναι σπάνια και σε κατάσταση ανάγκης, πρέπει να βγεις αλλά δεν έχεις χρόνο να τα λουσεις, με την προϋποθεση ομως ότι θα το αφήσεις στο κεφαλι σου όχι παραπάνω από μια ημέρα, και προσοχή να αποφεύγεις το κρανίο όσο μπορείς, τα μαλλια θελουμε να ψεκασουμε. Αν εισαι αλεργικη σε κάποιο συστατικό προφανώς θα σου προκαλέσει πρόβλημα, αν το αφήσεις στο κεφαλι σου 5 μέρες και το χρησιμοποιείς συνέχεια προφανώς θα σου φρακαρει τους πορους, προσωπικα δεν το χρησιμοποιω γιατι δεν το χρειαζομαι, αν ειναι να παρεις καποιο να ειναι τουλάχιστον καλης ποιοτητα. Όσο για συστατικά κτλ ολο αυτο το trend για τα ασχημα συσταστικα ξεκινησε Αμερικη, χωρις ομως να καταλαβαινει ο κοσμος οτι καποια συστατικα που επιτρεπονται εκει δεν επιτρεπονται εδω ετσι αλλαζει λιγο το προιον, για το καρκινογονο ναι το ακουω, δεν θα σε πειραξει μια φορα τον μηνα πχ, και το μασελακι που φοραω αυτη την στιγμη στο στομα ακρυλικο ειναι πχ, αλλα δεν εχουμε δει κανεις να παθαινει κατι απο αυτο. Το ιδιο πχ ακουστηκε για το ,olaplex 3, οτι σου πεφτουν τα μαλλια, οταν το προιον εχει συγκεκριμενες οδηγιες και εχει τεσταριστει για αυτο που πρεπει να κανουμε προφανως αν το κρατησουμε 20 ωρες στο κεφαλι μας υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην παει πολυ καλα. Οσο για σαμπουαν θα πρότεινα το volume της redken,(ροζ μπουκάλι) είναι θαυματουργό και από τα λίγα που κάνει λίγο όγκο και βολεύει κάπως με την λιπαρότητα

• Καλησπέρα σας, θα σας πρότεινα το lemon sage από Paul Mitchell καθώς είναι για λεπτά λιπαρά μαλλιά και είναι Color safe. Το έχω χρησιμοποιήσει και είμαι ευχαριστημένη.

• Καλησπέρα!Λουσιμο 2φορες την εβδομάδα αυστηρα(τον χειμώνα)!!Δοκιμασε το paul Mitchell clarifying shampoo two.Το καλοκαίρι μπορείς να λούζεσαι μέρα παρά μέρα με ένα σαμπουάν καθημερινής χρήσης!!

• Γεια σας.Για τα μαλλιά σας θα σας προτείνω το σαμπουάν botanic therapy Είναι πολύ καλό και έχει για πολλές κατηγορίες πχ. Ξηρά μαλλιά λιπαρά και η εταιρία περιλαμβάνει και conditioners.

• theodoramela7

σαμπουαν με κερατίνη για ανδρες?ξέρετε κανένα?

• εγώ προτείνω το ultrex για βαμμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά είναι πολύ καλό και δεν λαδωνουν τα μαλλιά, καθαρίζει το τριχωτό της κεφαλής, κρατάει το άρωμα του ακόμα και την επόμενη μέρα

• Exetio