Στεγνωτήρια Ρούχων

Ερωτήσεις στην κατηγορία Στεγνωτήρια Ρούχων (16)

Κάνε μια ερώτηση

Έχω στεγνωτηριο davoline α+++ 8kg με αντλία θερμότητας. Για ποιο λόγο μου τα βγάζει πάντα λιγο νωπά? Σε όποιο πρόγραμμα και αν τα έβαλα γίνεται το ίδιο

3 Απαντήσεις

• Πρώτα κοίτα το πλυντήριο σου πόσων κιλών είναι. Κατά κανόνα πρέπει να είναι 1 κιλό λιγότερο από το στεγνωτήριο δλδ για 7κιλο πλυντήριο χρειάζεται 8κιλο στεγνωτήριο (άν είναι ίδια κιλά ή ακόμη και πιό πολλά το πλυντήριο, βάζε λιγότερα ρούχα), μετά κοίτα τις στροφές που στίβεις τα ρούχα στο πλυντήριο (για καλό στέγνωμα χρειάζεται πάνω από 1000 στροφές) , όσο λιγότερες τόσο πιο πολύ ώρα χρειάζεται το στεγνωτήριο, καίει πιο πολύ ρεύμα και μπορεί να στα αφήσει και νωπά. Επίσης πρέπει μετά από κάθε στέγνωμα να καθαρίζεις τα φίλτρα (δύο είναι) αλλιώς πέφτει η απόδοση και δεν στεγνώνει σωστά και καίει πιο πολύ ρεύμα. Τέλος αν δεν πιάσουν όλα αυτά δοκίμασε και τις μπάλες για στεγνωτήριο.
    Ελπίζω να σε κάλυψα. Εγώ έχω το 10κιλο Davoline με ένα 9κιλο πλυντήριο (1500 στροφές) και ένα 6κιλο (μέχρι 600 στροφές) και είμαι σούπερ ευχαριστημένος αλλά στο 6κιλο μου τα βγάζει λίγο νωπά.

• Δεν γνωρίζω το στεγνωτήριο της Davoline, είχα όμως το ίδιο θέμα με LG, τα έβγαζε νωπά και αργούσε πολύ να στεγνώσει. Το λάθος μου ήταν ότι δεν καθάριζα περιστασιακά και δεν έπλενα και το 2ο εσωτερικό φίλτρο, όχι μόνο το 1ο φίλτρο που κρατάει το χνούδι.

• είναι η ενεργειακή κλάση του . μπορείς όμως να πάρεις αυτό https://www.skroutz.gr/s/40055075/%CE%9C%CF%80%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CE%A0%CE%BB%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%A1%CE%BF%CF%8D%CF%87%CE%B1-%CE%9B%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%AD%CF%82-WB230-WH-6%CF%84%CE%BC%CF%87.html Βοηθάει πολύ στο στέγνωμα και φυσικά στύψιμο στο πλυντήριο όχι κάτω από 1000 στροφές

• giannisgr555

Βάζεις ακόμα μία πετσέτα στέγη μαζί με τα ρούχα. Καλά πού δεν πείρα Davolain.