Uscătoare de rufe

Întrebări pentru categorie Uscătoare de rufe (16)

Pune o întrebare

Έχω lg πλυντηριο και θέλω στεγνωτήριο 9κιλο και να μπορεί να τοποθετηθεί πάνω από το πλυντηριο. Τι προτείνετε; Δεν μπορώ να αποφασίσω.

5 Răspunsuri

• μπορειτε να φτιαξετε ενα τραπεζακι ποθ να χωραει το πληντυριο απο κατω κ βαζετε το στεγνωτηριο απο πανω.πολυ πρακτικο.

• Elpida_and_her_friends

Υπάρχει ειδικό τελάρο που κάνει & συρτάρι & μπαίνει το στεγνωτήριο πάνω από το πλυντήριο από κάτω

• Όλα τα στεγνωτήρια με τις ανάλογες διαστάσεις και την τοποθέτηση ενός συνδετικού ραφιού μπορούν να τοποθετηθούν πάνω από οποιοδήποτε πλυντήριο εμπρόσθιας φόρτωσης.
    Αν θες να κινηθείς στον ίδιο κατασκευαστή μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ https://www.skroutz.gr/c/848/stegnwthria-rouxwn/m/30/LG/f/791683/9-kg.html για τα κιλά που θέλεις. Πάντως δεν είναι απαραίτητο να είναι του ίδιου κατασκευαστή οι 2 συσκευές, οπότε παίζει σημαντικό ρόλο και τι budget θέλεις να διαθέσεις..

• MARINA CHATZIAVRAMIDOU

Είχα βάλει το στεγνωτήριό μου να πατάει αμέσως επάνω στο πλυντήριο, με αποτέλεσμα λόγω σοβαρής βλάβης του πλυντηρίου μου, να πεταχτεί κάτω το στεγνωτήριο και να καταστραφεί. Ήταν σχετικά καινούριο. Πρέπει οπωσδήποτε να τοποθετείται πάνω σε βάση

• Εάν είναι και τα δύο lg υπάρχει ειδική βάση σύνδεσης μεταξύ τους. Εγώ έχω συνδέσει το ένα πάνω στο άλλο με τέτοια βάση

• Konstantinaa91

Τα περισσότερα πλυντήρια lg έχουν βάθος 56cm. Τα στεγνωτηρια της lg, δεν βγαίνουν σε αυτό το βάθος, συνήθως είναι 60cm. Είχατε κάποιο πρόβλημα με τη στοιβαξη και τη βάση;

• djsaqis

Όχι τα σύνδεσα πολύ εύκολα. Βγαίνουν κ με τις 2 διαστάσεις. Οι 2 σύνδεσμοι που ήρθαν με το στεγνωτήριο μπορούσαν να τοποθετηθούν και στα 2 σύμφωνα με τις οδηγίες.

• Για τοποθέτηση στεγνωτηριου πάνω από πλυντήριο υπάρχουν βάσεις απλά το πλυντήριο πρέπει να είναι άνω τον 7 κιλών για να γίνει η τοποθέτηση!

• Υπαρχουν τωρα βασεις που μπαινουν επανω στα πλυντηρια(στα ακρα του πλυντηριου),οπου τοποθετητε το στεγνωτηριο.