Ενδιαφέρομαι για φορητό SSD στα 16TB για να τον συνδέω στο κινητό μου για μεταφορά φωτογραφιών, βίντεο, εγγραφα word & αρχεία PDF. Είμαι κάτοχος του XIAOMI POCO X3 128GB.
Τί έχετε να μου προτείνετε;
Ενδιαφέρομαι για φορητό SSD στα 16TB για να τον συνδέω στο κινητό μου για μεταφορά φωτογραφιών, βίντεο, εγγραφα word & αρχεία PDF. Είμαι κάτοχος του XIAOMI POCO X3 128GB.
Στα 16ΤΒ τίποτα. Ή δεν θα είναι φορητός (θα είναι ογκώδης / θα απαιτεί εξωτερική τροφοδοσία), ή θα είναι τόσο ακριβός που άλλες λύσεις θα είναι πιο οικονομικές.
Προσωπικά θα σου σύστηνα να πάρεις ένα εξωτερικό SSD με USB Type C, 4 ή 5TB, και αν τον γεμίσεις, να πάρεις και δεύτερο, και τρίτο κ.ο.κ.
Αυτή την στιγμή τα 16ΤΒ είναι και πολύ ακριβά, και λίγο δύσκολο να τα γεμίσεις (ακόμα και με 4Κ video, θες περίπου 380 ώρες υλικού για να γεμίσει)
Αν χρειάζεσαι οπωσδήποτε 16ΤΒ τότε μάλλον σε συμφέρει να πάρεις ένα NAS και να φτιάξεις το δικό σου cloud.
16 ΤΒ σημαίνει ότι σε ένα σκληρό θα βάλεις τα πάντα και θα τον έχεις συνέχεια σε χρήση (για την ενημέρωση των αρχείων σου)! Δεν είναι και τόσο σοφό γιατί αν πάθει κάτι, τα έχασες όλα!
Μικρότεροι δίσκοι θα σου δώσουν τη φορητότητα που θέλεις. Σε κάποιους θα έχεις τις νεότερες φωτογραφίες σε άλλους βίντεο, pdf, παλιες φωτογραφίες για αρχείο κλπ.
Ταυτόχρονα και οικονομικά θα σου βγει πολύ φθηνότερα!
Φίλε μου. Σε αυτή τη χωρητικότητα ο δίσκος θα στοιχίζει όσο 15 κινητά σαν το δικό σου και στην περίπτωση που καταστραφεί θα χάσεις αρχεία τόσων TB. Σκέψου το καλύτερα.