Για ενα PC που να παιζει ολα τα παιχνιδια στις υψηλοτερες δυνατες αναλυσεις, να κανεις οποιαδηποτε δουλεια και να ξενοιασεις για καμια 10ετια. Πας σε
cpu AMD threadripper Pro 5995wx 64 cores
mobo Asus Pro WS WRX80E SAGE SE
ram Kingston KSM32ED8/32ME (32Χ8=256GB)
vga 2xXFX AMD Radeon VII
τροφ. Seasonic prime TX-1600 titanium
Δισκους Samsung 990 PRO Series NVMe SSD, για λειτουργικο και 3-4 sata ssd για να βαζεις παιχνιδια
Εννοειται μια καλη ψυκτρα cpu και 6 φανακια Νοctua για ναχεις το κεφαλι σου υσηχο.
Αν θελεις κιμενα καλουτσικο κουτακι Lian Li PC-011 Dynamic Space Gray PCMR
Αυτα και καθαρισες
Παρακατω οι πιο value for money επιλογες αυτην την περιοδο αναλογα με το τι ψαχνεις
Pxc με 1500€
E-GATE AMD Agile Purphoros Ultra Gaming Desktop PC (Ryzen 5-5600X/32GB DDR4/500GB SSD + 2TB HDD/GeForce RTX 3070/No OS) 1549€
οκ
ψαχνω ενα pc μεχρι 750$ να παιζει το fortnite και gta rp
ενα gaming pc για τον ανηψιο μου που παιζει war of thunder κυριως .οι απαιτήσεις του παιχνιδιου ειναι οι εξής :
CPU Nvidia GeForce GTX 1060 AMD Radeon RX 570
CPU Dual-core 2.2GHz or better Intel Core i5 9600K AMD Ryzen 5 3600
RAM 4GB 16GB
Storage 17GB 95GB
Θέλω ένα gaming pc που να παίζει το gta rp και το Fortnite στα 140 fps το gta και το Fortnite στα 240
Ένας υπολογιστής τον 550 ευρώ παίζει fortnite και GTA rp σε 90 fps
και εγω το ιδιο
μεχρι ποσα θες? και θες pre-build
οικονομικο και να παιζει ολα τα παιχνιδια φιλε λιγο δυσκολο
Εγώ σκέφτομαι να πάρω αυτό E-GATE AMD Agile Purphoros Ultra Gaming Desktop PC (Ryzen 5-5600X/32GB DDR4/500GB SSD + 2TB HDD/GeForce RTX 3070/No OS) κάνει 1549
Αν η μητρικη μου εχει μια υποδοχη Μ2, προτιμω να βαλω εναν nvme 250-500gb για το λειτουργικο και καποιες εφαρμογες που χρισημοποιω συχνα π.χ. word, exell. Aν εχει και δευτερη Μ2 ΟΚ εναν μεγαλης χωριτικοτητας για διαφορα. Αν οχι τοτε εναν ssd sata 1-2gb η και περισσοτερους για παιχνιδια, μουσικη, ταινιες αποθηκη. Την διαφορα ταχυτητας στις περισσοτερς περιπτωσεις δεν την καταλαβαινεις. Σαν αποθηκη μπορει να χρισημοποιηθη και καποιος hdd που υπαρχει ηδη. Προτιμω το λειτουργικο στον δικο του δισκο. Βεβαια η επιλογη σκληρων δισκων ποικιλει αναλογα με τις αναγκες του καθενος
Οι υπολογηστες έχουν όλα τα συστήματα έτοιμα εκτός από το λειτουργικό τι ενωει? Μήπως ότι θέλει να κατεβάσω τα Windows? Η καμια σχέση?