Φακοί Επαφής

Ερωτήσεις στην κατηγορία Φακοί Επαφής (5)

Κάνε μια ερώτηση

Ποιους φακούς θα προτείνατε να μην ενοχλούν καθόλου? Μονίμως νιώθω τσούξιμο ή κούραση και έχω αλλάξει αρκετούς.

5 Απαντήσεις

• air optix hydraglyde... Νομίζω πως είναι ότι καλύτερο....τους χρησιμοποιώ χρόνια τώρα και σχεδόν όλη μέρα

• Κι εγώ τα ίδια. Φορούσα μια εταιρεία που καταργήθηκε κ δεν μπορώ να βρω άλλη να μου ταιριάζει.
    Μόνο τους biotrue βρήκα πολύ άνετους, αλλά είναι ημερήσιοι (δεν συμφέρουν λόγω τιμής και δεν κάνει να συνηθίσει το μάτι σε αυτους μου είπαν είναι για περιστασιακή χρήση)

• emy_k_

κ εγω τα ιδια. κ να ξερετε οτι οι φακοι δεν ειναι για ολους. καποια ματια δεν αντεχουν... και ειδικα αν εχουν επιπεφυκίτιδα. (οφθαλμιατρος μου το ειχε πει) Ομως μου ειχαν πει εκει που αγοραζα φακους και η υπαλληλος ειχε το ιδιο προβλημα, κουραση,τσουξιμο, εβαζε κολλυριο απο βορικο οταν τους εβγαζε. οκ αλλα ειναι ασφαλες για ποσο καιρο? βεβαια μεσα το φυλλαδιο του κολλυριου δεν ελεγε για περιορισμο χρονου. αλλα καλυτερα να ρωτησετε και ενα οφθαλμιατρο

• air optix aqua και τα τελευταία χρόνια air optix hydraglyde. Το καλοκαίρι biotrue ημερήσιους για να μη χάνονται στη θάλασσα.

• Acuvue δεκαπενθήμεροι.

• Κοιτα εγω εδω και μια 5ετια φοραω air optix aqua, τωρα λεω να παρω το hydraglyde για να δω εαν εχει καποια διαφορα. Μεχρι στιγμης ειναι καλοι σαν φακοι, αλλα μετα απο ωρες εμενα προσωπικα μου κουραζει το ματι παρα πολυ.