Power line kit για μονοκατοικία με ΤΡΙΦΑΣΙΚΟ ρεύμα

Χαίρεται Ψάχνω power line kit για ενίσχυση του σήματος σε μονοκατοικία με τριφασικό ρεύμα. Έχει αγοράσει κάποιος κάτι που να του δούλεψε;
Ευχαριστώ

2 Отговора

• Σε μονοκατοικια ενος επιπεδου με κηπο και 3φασικο ρευμα εχω βαλει TP-LINK TL-WPA8631P KIT + 3 ανταπτορες TL-WPA8631P και καλυπτω πληρως εσωτερικο και κηπο. Οι ανταπτορες που δεν ειναι στην ιδια φαση με τη βαση, χανουν περιπου το 50% της ταχυτητας, απο τα 200Mbps του ρουτερ πεφτουν στα 100-110 στο 5G Wi-Fi, το οποιο παραμενει πληρως ικανοποιητικό .
    Στο εξοχικο το οποιο ειναι σε 3 επιπεδα και με μεγαλο οικοπεδο 3 στρεμματα, εχω βαλει στον ηλεκτρικο πινακατο DinRail Magic 2 της DEVOLO και σε διαφορα σημεια μεσα και εξω απο το σπιτι 6 ανταπτορες Magic 2 WiFi 6 επισης της DEVOLO. Η συνδεση ειναι 100αρα και εντος του σπιτιου δεν χανω σχεδον καθολου απο την ταχυτητα του ρουτερ, ολοι οι ανταπτορες ειναι στο 95% . Οι πιο απομακρυσμενοι (60 μετρα και πανω) πεφτουν στο 80% . Εχω πανω συνδεδεμενες καμερες και SONOFF και δουλευουν ολα τζαμι. Ελπιζω να σε βοηθησα

• οτι plc και να βαλεις σε τριφασικο θα εχεις καποιους αποσυνχρονισμους...... εγω θα εβαζα σε τριφασικο ενα DINrail δεν σου δινει ταχυτητα αλλα γλυτωνεις απο το βγαλε βαλε....