Powerline Connection (PLC)

Ερωτήσεις στην κατηγορία Powerline Connection (PLC) (16)

Κάνε μια ερώτηση

Power line kit για μονοκατοικία με ΤΡΙΦΑΣΙΚΟ ρεύμα

Χαίρεται Ψάχνω power line kit για ενίσχυση του σήματος σε μονοκατοικία με τριφασικό ρεύμα. Έχει αγοράσει κάποιος κάτι που να του δούλεψε;
Ευχαριστώ

2 Απαντήσεις

• Σε μονοκατοικια ενος επιπεδου με κηπο και 3φασικο ρευμα εχω βαλει TP-LINK TL-WPA8631P KIT + 3 ανταπτορες TL-WPA8631P και καλυπτω πληρως εσωτερικο και κηπο. Οι ανταπτορες που δεν ειναι στην ιδια φαση με τη βαση, χανουν περιπου το 50% της ταχυτητας, απο τα 200Mbps του ρουτερ πεφτουν στα 100-110 στο 5G Wi-Fi, το οποιο παραμενει πληρως ικανοποιητικό .
    Στο εξοχικο το οποιο ειναι σε 3 επιπεδα και με μεγαλο οικοπεδο 3 στρεμματα, εχω βαλει στον ηλεκτρικο πινακατο DinRail Magic 2 της DEVOLO και σε διαφορα σημεια μεσα και εξω απο το σπιτι 6 ανταπτορες Magic 2 WiFi 6 επισης της DEVOLO. Η συνδεση ειναι 100αρα και εντος του σπιτιου δεν χανω σχεδον καθολου απο την ταχυτητα του ρουτερ, ολοι οι ανταπτορες ειναι στο 95% . Οι πιο απομακρυσμενοι (60 μετρα και πανω) πεφτουν στο 80% . Εχω πανω συνδεδεμενες καμερες και SONOFF και δουλευουν ολα τζαμι. Ελπιζω να σε βοηθησα

• οτι plc και να βαλεις σε τριφασικο θα εχεις καποιους αποσυνχρονισμους...... εγω θα εβαζα σε τριφασικο ενα DINrail δεν σου δινει ταχυτητα αλλα γλυτωνεις απο το βγαλε βαλε....