Έχω ευαίσθητη επιδερμίδα να προτιμήσω micellar για τον καθαρισμό του προσώπου μου ή κάτι άλλο? Τι μου προσφέρει το micellar?

6 Απαντήσεις

• Εγώ που έχω ευαίσθητη και αφυδατωμένη επιδερμίδα με συμβουλή αισθητικού δεν χρησιμοποιώ micellar καθώς αφυδατώνει την επιδερμίδα. Γενικώς προτιμώ κρέμες καθαρισμού που δεν αφρίζουν πολύ κι ενυδατωνουν . Προσέχω επίσης να προορίζεται το προϊόν για ευαίσθητες επιδερμίδες.

• euthimia1976

Τι προτιμάτε για ντεμακιγιαζ ματιών σε ξηρή επιδερμίδα;

• Annie_Eva

Για ντεμακιγιαζ σε όλο το πρόσωπο και τα μάτια χρησιμοποιώ balm ντεμακιγιαζ, ξεπλενω με νερό κι έπειτα χρησιμοποιώ κάποιο καθαριστικό σε μορφή κρέμας ή αφρού που είναι πιο ήπιο και ενυδατικο. Καλή λύση συγκεκριμένα για τα μάτια είναι και το διφασικο νερό, που να έχει και έλαιο δηλαδή, είτε της Garnier είτε της l' oreal.

• SUSΆNNA TANAYΆN

Μπορείτε και μόνοι σας να φτιάξετε το διφασικό λαδακι με νερό
      80μλ ροδόνερο 20μλ έλαια αμυγδαλελαιο η αργκάνελαιο η άγριο τριαντάφυλλο η σταφιλέλαιο, τα συγκεκριμένα έλαια είναι λεπτόρευστα και δεν αφήνουν πολύ λιπαρότητα στο πρόσωπο , ευχαριστώ πολύ

• Αν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα καλύτερα να προτιμήσεις το micellar, επειδή δεν περιέχουν σαπούνια και αλκοόλες που ερεθίζουν το δέρμα. Γενικώς το micellar ενυδατώνει και έχει ελαφριά σύνθεση.

• Πρώτα πολλά σταματά να αγοράζεις σαπουνόνερο σε τιμή χρυσού.Τα micellar είναι απλό νερό+επιφανειαδραστικο(αυτό που καθαρίζει το δέρμα).Ένα απλό σαπουνι χωρίς αρωμα και χωρίς χρωστικές πχ dove μπάρα χωρίς αρωμα.

• SUSΆNNA TANAYΆN

Να αγοράζετε φυτικά σαπούνια, ευχαριστώ πολύ

• Γενικά δεν θα πρότεινα σε κανέναν μόνο micellar Ένα καθαριστικό με βάση το λάδι αρχικά (ή micellar) και ένα με βάση το νερό μετα. Δεν θα έχεις πρόβλημα με τα κατάλληλα προϊόντα και είναι η πιο αποτελεσματική μορφή καθαρισμού. Η cerave έχει πολύ καλό λάδι και το hydrating cleanser τους είναι απίστευτο για ευαίσθητες επιδερμίδες

• Επειδή έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα πρέπει να προσέχεις ΠΟΛΥ, όταν αγοράζεις οποιαδήποτε καλλυντικά να αναγράφουν ότι είναι για ευαίσθητη επιδερμίδα, παρακαλώ πολύ ότι διαφημίζουν μην αγοράζεται αμέσως και το απλώνετε στο πρόσωπο σας, δεν είναι όλα για όλους, ευχαριστώ πολύ...

• 1 . Καθαριστικό προσώπου η gel η αφρός η gel cream 'κ.λ.π'

1. Micellar water

2. Τονωτική λοσιόν

3. Serum ματιών

4. Serum προσώπου

5. Κρέμα ματιών

6. Κρέμα προσώπου