Geluri de dus

Întrebări pentru categorie Geluri de dus (7)

Pune o întrebare

προϊόντα σώματος

ψάχνω προϊόντα για το σώμα και είμαι ανάμεσα σε αυτές της εταιρίες aloe colors
organic shop nivea dove

θέλω να έχει διάρκεια το άρωμα

1 Răspuns

• Καλησπέρα, aloe colors δεν έχω δοκιμάσει για να δώσω γνώμη, μπορώ να πω για τα υπόλοιπα, organic shop σε κρεμες σωματος που έχω δοκιμάσει μερικές κρατούν αρκετά, αυτές με άρωμα πορτοκαλι και μια άλλη με μυρωδιά καπουτσίνο, σε nivea από ότι έχω προσέξει καλή είναι η κρέμα σε στυλ βαζάκι με άρωμα καρύδα και monoi oil, σε dove δεν προτιμώ ιδιαίτερα τις κρεμες αλλά θα ελεγα η κλασική κρεμα που σε στυλ βαζάκι με "χρυσές"λεπτομεριες για απαλό δέρμα είναι αρκετά καλή, άλλο που θα σου πρότεινα είναι σε συνδυασμό το jonshons αφρολουτρα μαζί με την κρέμα με μυρωδιά peach coconut yoghurt, αλλά επίσης, κρεμες τις tommy g, όπως καραμελα ή το tropical dream, σε scrub μου αρέσουν μόνο τα Donna Valente γιατί έχουν χοντρός κοκους αυτό μπορείς να το βρεις στα hondos, σε αφρολουτρα dove, κάνουν πολύ μαλακο το δέρμα αλλά θα σου έλεγα να πάρεις κάτι συνδυαστικο με την κρέμα, σε αποσμητικα dove, το black and white, το μήλο, το αγγούρι, και το κλασικό είναι καταπληκτικά, εκεί πάνω θα έβαζα και το σπρει της nivea που γράφει κάτι του στυλ smooth shave, τελος ξεκαθαρα για μυρωδια, δεν τα προτιμώ ελπίζω για ενυδατωση ειναι της dalon το rock me, μεχρι και τα body mist κρατανε ικανοποιητικα θα ελεγα, ελπίζω να βοήθησα

• Maria_Hate

Ευχαριστώ για μαλλιά έχεις κάτι να προτείνεις έχω λιπαρά και φριζάρισμενα μαλλιά

• Danae_Ml

Για λιπαρότητα καταπληκτικό της redken volume, όταν είχα θέμα ήταν το μόνο που μου έκανε κάτι, για φριζάρισμα είναι πολύ καλό το olaplex o6 το leave in και κρατάει καιρό επειδή δεν θέλει μεγάλη ποσότητα, αλλά αν ψάχνεις κάτι πιο οικονομικο το 17 miracle silk therapy της biosilk είναι πολύ καλό, το έχει και στον χαρμανη σε καλή τιμή 12€, αλλού το βρίσκω πιο ακριβά. Και το μετάξυ της chi είναι πολύ καλό γενικά αλλά αν έχεις λεπτή τρίχα μπορεί να σου πέσει βάρη, μια καλή εναλλακτική είναι της wella το reflections oil, έχει 2 εκδοχές ένα λεπτορευστο και ένα παχυρευστο, ή της l oreal proffesional το absolut repair oil, γύρω στα 20€ για 90ml προϊόν, το θεωρώ καλό deal, και προσωπικά θεωρώ μυρίζει πολύ ωραία, λίγο καρπούζι, καλοκαίρι θυμίζει, για conditioner εχώ κατασταλάξει σε ένα και δεν αλλάζω το all soft της redken, είναι το καλύτερο που έχω δοκιμάσει, για μάσκα της wella το oil reflections, τα προϊόντα που σου ανέφερα είναι αυτά που παίρνω μαζί μου όταν πάω στο νησί γιατί έχει πολύ υγρασία και φριζαρουν τα μαλλιά μου, ένα άλλο που μπορεί να σε βοηθήσει είναι το καλό στέγνωμα με round brush και πιστολάκι αν έχεις ίσια μαλλιά ή το πιστολακι με το ιδικο εξάρτημα από πάνω για μπούκλες την φυσουνα, αλλά εκεί χρειάζεσαι και αφρό για τα μαλλιά, ένα καλό και οικονομικό είναι της pantene αν ενδιαφέρεσαι και ΑΝ έχεις μπούκλες. Ξέχασα να συμπληρώσω πριν σε αρωματα κτλ αν θες κάτι το etherio scent lab έχει καταπληκτικά αρωματα και dupes, η βάση της είναι Θεσσαλονίκη αλλά μπορείς να παραγγείλεις αν θες, πρόσφατα πήρα το βανίλια και είμαι πολύ ευχαριστημένη.