Ebook Readers

Ερωτήσεις στην κατηγορία Ebook Readers (20)

Κάνε μια ερώτηση

θελω να εχει ελληνικα βιβλια και να ειναι στη ελληνικη γλωσσα

1 Απάντηση

• Οι συσκευές Ebook readers δεν έχουν βιβλία μέσα, είναι συσκευές ανάγνωσης, δηλαδή ο χρήστης πρέπει να βρει βιβλία να περάσει μέσα. Η γλώσσα των βιβλίων είναι ανάλογα το βιβλίο που θα αγοράσεις / περάσεις μέσα.

• npetros

Ναι μπορεις αν περασεις ελληνικης γλωσσας βιβλια μεσα να τα διαβασεις, εχει αρκετα αμα ψαξεις"και πολλα τσαμπα.

• minassbf

Μπορω να φορτωσω δικά μου pdf αρχεια και σημειωσεις (πχ μαθηματα ) απο τον υπολογιστη μου (windows 10) στον ebook reader?

• Thanos__OnlyTrela_

Καλησπέρα, απαντώ στον κύριο ακριβώς απο πάνω , θα ελεγα καλυτερα να είναι δαχτυλογραφημένα (όχι χειρογραφα) ή σε εικόνες για καλυτερη ανάγνωση και δική σας ευκολία αλλα θα πρέπει υποχρεωτικά να τα κάνετε σε μορφη .epub μεσω του προγραμματος Calibre ή καποιου αλλου προγραμματος μιας και αυτα τα μηχαναμητακια εχουν θεματα με τα pdf.

• elias_tamissis

exete kapoio na proteinetai mexri 200euro?

• gdafereras72

Πως περνάς βιβλία στo eReader?

• pavlandr1

@gdafereras72 Συνήθως συνδέοντας με υπολογιστή και περνώντας τα μέσα στο κατάλληλο φάκελο, ή μέσω σχετικής συνοδευτικής εφαρμογής από το κινητό ή υπολογιστή, ή από το ίδιο το κατάστημα που σου προσφέρει η εκάστοτε συσκευή (kindle store κλπ)
      Σε κάποιες συσκευές σου επιτρέπουν τη μεταφορά επίσης από Google Drive ή υπηρεσίες αντίστοιχες όπως το dropbox πχ.

Πρακτικά εξαρτάται από την εκάστοτε συσκευή λίγο πολύ....Απλά σε όλες συνήθως έχεις τουλάχιστον 2 τρόπους να περάσεις βιβλία μέσα

• fnyimk

Μια χαρά δουλεύει τα pdf.. είναι ατόφιο android...

• OLGA_MPAKELLA

στο generation 10 παιρνει pdf ή θελει μετατροπη;

• OLGA_MPAKELLA

kindle h kobo forma να προτιμησω εχω αντροιντ κινητο οχι αππλ