Καλησπέρα σας
Σκέφτομαι να το πάρω και θέλω να βεβαιωθώ για 3 πράγματα
1. Ειναι συμβατο με VDSL2 Vectoring (εχω Forthnet VDSL στα 100Mbps)?
2. Μπορώ να συνδέσω στην usb port ένα εξωτερικό HDD και να το κάνω share στο Local LAN/Wifi
3. Εχει ρυθμίεσεις για FW και QoS?
3 Коментара
Ευχαριστω πολύ, το έβαλα και μου διόρθωσε όλα τα προβήματα στην VDSL γραμμή. Έχεις να προτείνεις config για το VoIP? Έχω Forthnet
δεν είναι θέμα πρότασης ή μαγικού config. ΔΕΝ πρόκειται να σου παίξει η τηλεφωνία σε nova/forthnet διότι ΔΕΝ δίνουν έως σήμερα τον κωδικό τηλεφωνίας (voip/sip). αν παραπονεθείτε μαζικά ίσως αναγκαστούν στο μέλλον να το πράξουν. αλλά η συγκεκριμένη εταιρεία είναι τελευταία & κατα-ιδρωμένη....δεν θα περίμενα πολλά από δαύτη....δεν υπάρχει σημείο στην Ελλάδα που να έχει VDSL δικό της. παρά μόνο κάτι οπτικές ίνες που είχαν βάλει σε μερικούς δρόμους στη Νέα Σμύρνη Αθηνών :)
@Fanis_Velakis μπορώ να σε βοηθήσω με τον κωδικό της Forthnet. Εννοώ το password για το sip registration που χρειάζεται να γίνει για να έχεις τηλεφωνία. Ωστόσο και να βρεις τον κωδικό θα χρειαστεί να ρυθμίσεις και τις υπόλοιπες παραμέτρους για να παίξει. Εγώ έχω τον δικό μου κωδικό (αποδεδειγμένα τον σωστό) αλλά δεν το έχω κάνει να παίξει ακόμα. Αν το ψάχνεις ακόμα πες μου μήπως το δούμε μαζί και βγάλουμε άκρη.