За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Fanis_Velakis

Καλησπέρα σας
Σκέφτομαι να το πάρω και θέλω να βεβαιωθώ για 3 πράγματα
1. Ειναι συμβατο με VDSL2 Vectoring (εχω Forthnet VDSL στα 100Mbps)?
2. Μπορώ να συνδέσω στην usb port ένα εξωτερικό HDD και να το κάνω share στο Local LAN/Wifi
3. Εχει ρυθμίεσεις για FW και QoS?

Потребителско име

3 Отговора

3 Коментара

Fanis_Velakis

Ευχαριστω πολύ, το έβαλα και μου διόρθωσε όλα τα προβήματα στην VDSL γραμμή. Έχεις να προτείνεις config για το VoIP? Έχω Forthnet

GEIAnnis

δεν είναι θέμα πρότασης ή μαγικού config. ΔΕΝ πρόκειται να σου παίξει η τηλεφωνία σε nova/forthnet διότι ΔΕΝ δίνουν έως σήμερα τον κωδικό τηλεφωνίας (voip/sip). αν παραπονεθείτε μαζικά ίσως αναγκαστούν στο μέλλον να το πράξουν. αλλά η συγκεκριμένη εταιρεία είναι τελευταία & κατα-ιδρωμένη....δεν θα περίμενα πολλά από δαύτη....δεν υπάρχει σημείο στην Ελλάδα που να έχει VDSL δικό της. παρά μόνο κάτι οπτικές ίνες που είχαν βάλει σε μερικούς δρόμους στη Νέα Σμύρνη Αθηνών :)

george0001

@Fanis_Velakis μπορώ να σε βοηθήσω με τον κωδικό της Forthnet. Εννοώ το password για το sip registration που χρειάζεται να γίνει για να έχεις τηλεφωνία. Ωστόσο και να βρεις τον κωδικό θα χρειαστεί να ρυθμίσεις και τις υπόλοιπες παραμέτρους για να παίξει. Εγώ έχω τον δικό μου κωδικό (αποδεδειγμένα τον σωστό) αλλά δεν το έχω κάνει να παίξει ακόμα. Αν το ψάχνεις ακόμα πες μου μήπως το δούμε μαζί και βγάλουμε άκρη.

Потребителско име

4 Коментара

GEIAnnis

το έχω κοντά 2 μήνες. μάλιστα για πάνω απο 3 βδομάδες δεν είχα κάνει ούτε reboot! δεν έχει χάσει ποτέ τον κωδικό τηλεφωνίας. με 50αρα από καμπίνα και μέσω καλωδίου rj11 σε βάση ασύρματου panasonic. μήπως το τηλεφωνό σου? το έχεις με καλώδιο ή μέσω dect?

MickPago

Δεν έγραψα πουθενά ότι χάνει τον χάσει ποτέ τον κωδικό τηλεφωνίας. Όσο για ΤΟΝ κωδικό @GIANNIS_MORAZIS που σου στέλνει ο ΟΤΕ, τέσσερις φόρες που τον ζήτησα μου έστειλαν τον ίδιο και όταν τον βάζω δουλεύει για λίγες μέρες και μετά πάλι τα ίδια, Μάλλον με την αποστολή του κωδικού γίνεται και κάποιο reset στο σύστημά τους. Απλά δεν έχεις τηλέφωνο και όταν βάλεις το Speedport Plus από πίσω αρχίζουν τα προβλήματα με τις MAC που ενώ τις έχεις κλεισμένες για κάποιες ώρες της ημέρας αυτές πηγαίνουν και παίρνουν Internet από το Speedport που δεν έχει MAC Blocking. Με το Inetrnet ποτέ δεν εμφανίστηκε κάποιο πρόβλημα ούτε με τις ταχύτητες, ούτε με αποσύνδεσις

GEIAnnis

@MickPago στις 08/04/2020 γράφεις: <<μόνο τηλεφωνία μη ζητήσεις.
Ακόμα και εγώ που έχω ΟΤΕ το έχανε το έβρισκε και τελικά έβαλα το Speedprrt>> για κοίτα τον κωδικό προϊόντος παρτίδας μιλάμε για το ίδιο ακριβώς αγορασμένο από Ελλάδα? εμένα γράφει αυτά => Product code : 90IG02M0-BM3H00
GTIN (EAN/UPC) : 4712900249859
δεν έχει χάσει ποτέ κανέναν κωδικό ουτε ιντερνετ ουτε τηλεφωνία
και μάλλον έχεις θέμα επειδή ΔΕΝ σου κάνουν RESET τον κωδικό & σου δίνουν τον ίδιο αυτό πες τους. είχαμε πρόβλημα προ λίγου καιρού στη περιοχή & μου είπαν να βάλω το δικό τους κατά τα γνωστά εθιμοτυπικά :) και μετά μου έστειλαν ΝΕΟ άλλο κωδικό τηλεφωνίας. στο ΥΠΟΓΡΑΦΩ. Γιάννης

MickPago

Δεν έγραψα πουθενά ότι χάνει τον κωδικό. Έλεος στο γράφω για τρίτη φορά. Απλά κόβεται το τηλέφωνο την ώρα που μιλάς ή χάνεται η γραμμή ή αναβοσβήνει το Power και πρέπει να κάνεις 2-3 φόρες επανεκκίνηση. Αν κάτι δεν δουλεύει, επειδή επικαλείσαι τους κωδικούς το ρούτερ, δεν δουλεύει. Δεν γίνεται να είναι όλα εντάξει για 5-10 μέρες και μετά να τρελαίνετε. Στο μήνυμα γράφω "έβαλα το Speedprrt από πίσω για να έχω τηλέφωνο.", ASUS Router και passthrough το Speedport.
MAX Rate
Downstream 135911 kbps Upstream 56873 kbps

Потребителско име
THGROfficial

Μπορώ να σου απαντήσω στα δύο από τα τρία. Στο USB μπορείς να βάλεις στικάκι ή σκληρό για να μεταφέρεις αρχεία και το συγκεκριμένο έχει Firewall και QoS. Για vectoring δεν ξέρω γιατί δεν το έχω πολύ σε αυτά.

Потребителско име