За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
KaulaRouXoOo__GATE21_

παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το ρουτερ γιατί το κλασικό του οτέ με 100mbps σύνδεση τα βράδια συγχρονίζει στα 72mbps μέσα στις ρυθμίσεις του ρουτερ, και στο speedtest δίνει καθαρά 65mbps! και το πρωί που ξυπνάω λογικά μετά από επανεκκίνηση που κάνει μόνο του το βραδυ συγχρονίζει στις ρυθμίσεις του ρουτερ στα 58mbps και στο speedtest μου βγάζει 51-52mbps,και ετσι μενει ολη μερα μεχρει να το κανω επανεκκινηση χειροκινητα το βραδυ και να ξαναπαει στα 72 μεσα στις ρυθμισεις και κ65-66 στο speedtest. κάπου εδώ να πω ότι όλα τα τεστ γίνονται με κλειστώ το wifi από ένα pc συνδεδεμένο με καλώδιο ethernet.λετε να με βοηθήσει αυτό το ρουτερ στο πρόβλημα μου?και αν ναι είμαι ανάμεσα σε αυτό και το AC88U ευχαριστώ εκ των προτέρων...ξεχασα να πω οτι οι του ΟΤΕ που ειρθανε μετρισανε στην μπριζα του σταθερου κατευθειαν με ενα μιχανημα και τους εβγαζε 72mbps ,το ρουτερ ομως στις ρυθμισεις του χρονιζε στα 58mbps και με τεστ στο speedtest μου εδεινε 51-52mbps και αστο εκανα επανεκκινηση και reset ....φυσικα μεχρει να ερθει παλι το βραδυ 12,00 και μετα που με μια απλη επανεκκινηση χρονιζε παλι στα setings στα 72mbps και στο speedtest στα 65mbps σας κουρασα συγνωμη απλα πρωσπαθησα να σας μεταφερω οσο ποιο αναλυτικα το τι συμβενει

Потребителско име

1 Отговор

MickPago

Administration/DSL Setting και δοκίμασε τις ρυθμίσεις και όχι σε AUTO

Потребителско име