Καλησπέρα παιδιά. Αν κάποιος που το έχει κουμπώσει σε ΟΤΕ γραμμή μπορέσει και δώσει μερικά steps για το set up θα βοηθούσε πάρα πολύ.
Ευχαριστώ.
See in detail the terms of use for the Product Questions
Καλησπέρα παιδιά. Αν κάποιος που το έχει κουμπώσει σε ΟΤΕ γραμμή μπορέσει και δώσει μερικά steps για το set up θα βοηθούσε πάρα πολύ.
Ευχαριστώ.
1 Reply
5 Comments
Ναι το αγόρασα και έκανα και κριτική διότι το ρουτερ πραγματικά με έχει αφήσει άφωνο. Λοιπόν ρυθμίζεται εύκολα εφόσον ξέρεις τους κωδικούς του ΟΤΕ για ίντερνετ και για τηλεφωνία. Πρώτα συνδέσου στο ίντερνετ και μετά ζήτα τους κωδικούς voip διότι ο ΟΤΕ στους δίνει μόνο για 2 ώρες και μετά παύουν να ισχύουν. Αν δεν ξέρεις του κωδικούς για Ιντερνετ ζήτησε τους και θα στους στείλει ο ΟΤΕ με μνμ σοτ κινητό.
Τώρα αν το αγοράσεις το πρώτο πράγμα που θα κάνεις είναι να το κάνεις register στην επίσημη ιστοσελίδα της ASUS. Έτσι θα αποκτήσεις πρόσβαση στο τελευταίο firmware το οποίο κατέβασέ το και κάνε αναβάθμιση το ρούτερ του. (Θεωρώ δεδομένο ότι το έχεις ήδη συνδέσει καλωδιακά).
Απο εκεί και πέρα θα πας πάνω αριστερά που λέει quick internet set up και θα ρυθμίσεις την σύνδεση σου. Μόλις τελειώσεις θα σε συνδέσει σε χρόνο dt και μετά το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κουμπώσεις επάνω και το τηλέφωνο και είσαι οκ. Αν έχεις και cosmote tv κάνε επανεκκίνηση το ρουτερ για να δει το νέο σου ρούτερ ο αποκωδικοποιητής. Κοίτα είναι λίγο ταλαιπωρία μέχρι να σετάρεις το ρούτερ. Όταν όμως τελειώσεις και σεταριστεί είσαι πανέτοιμος και θα δείς τεράστια διαφορά σε όλα τα επίπεδα σε σχέση με τα speedport entry 2i και speedport plus. Μέρα με νύχτα.
Αν κολλήσεις κάπου στείλε μου εδώ να σε βοηθήσω.
καλησπερα μολις πηρα και γω το συγκεκριμενο modem αλλα δεν θελει να ενωθει με τιποτα ουτε καν στο ιντερνετ να δει την γραμμη dsl εχω ευρυζωνικη συνδεση οχι vdsl εχω τους κωδικους ιντερνετ αλλα δεν θελει να ενωθει με τιποτα ομως καποια βοηθεια αν ειναι ευκολο
ευχαριστω
Δεν μπορω να ενεργοποιήσω την τηλεφωνία voip με τίποτα.κωδικό πηρα απο ΟΤΕ αλλα το τηλ βουίζει.Καμια βοήθεια;
Οι κωδικοί είναι πάντα ίδιοι όσες φόρες και να στους στείλουν, γιατί αν ήταν έτσι όποτε έκανε, για οποιοδήποτε λόγο, επανεκκίνηση το μόντεμ θα θέλαμε πάλι κωδικούς,
@MickPago 1. δεν ειναι κωδικοί για την τηλεφωνία του ΟΤΕ αλλά ένας(1) κωδικός μόνο (μόνο ο οτε δίνει, οι άλλοι δυστυχώς όχι). 2. δεν είναι πάντα ο ίδιος κωδικός. αν πχ βάλεις το δικό τους μόντεμ μετά δεν θα σου ξαναπαίξει με τον κωδικό που έχεις σε κανένα άλλο μόντεμ του εμπορίου. θα πρέπει να ζητήσεις πάλι τον κωδικό και φυσικά θα σου στειλουν διαφορετικό. είμαι σιγουρος 100% γιατί μου έτυχε