Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
SCORPIONSROCKYOU

Καλησπέρα έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον georgio 1 έχω 24 cosmote και δεν συνδέεται με τίποτα το adsl σε επικοινωνία που είχα με το τεχνικό τμήμα της cosmote μου είπε ότι το annex δεν θα έπρεπε να παίζει ρόλο παρά μόνο στην τηλεφωνία έχει κανένας να μου δώσει κάποια λύση ;

Benutzername

1 Antwort

GEIAnnis

λυπάμαι αλλά έπεσες πάνω σε ΑΣΧΕΤΟ στον ΟΤΕ. adsl δεν παίζει λόγω ΑΝΝΕΧ ούτε αυτό ούτε το TP-LINK vr200v κλπ voip! ενώ στο vdsl δεν έχουμε θέμα με τα ΑΝΝΕΧ. μην παιδεύεσαι αδελφέ τα έχω ψάξει. είσαι σε περιοχή όπου θα έλθει το vdsl συντομα? δες τους διαγωνισμούς που έχουν γίνει κι αν είσαι κοντά τότε ΚΡΑΤΑ ΤΟ οπωσδήποτε αξίζει φοβερά, αν όχι τότε δώστο δεν θα σου παίξει adsl ΕΛΛΑΔΑ

6 Kommentare

SCORPIONSROCKYOU

Που μπορώ να το δω αυτό για το vdsl; Πατρα είμαι 2 χιλιόμετρα από το κέντρο περνάει καλώδιο vdsl κάτω ακριβώς από το σπίτι μου εδώ και αρκετά χρόνια αλλά συνδέει άλλες περιοχές εμάς ακόμα δεν έχουν τραβήξει καλώδιο να αναβαθμίσουν τα καφαο της περιοχής μου και φαντάσου οι άλλες περιοχές μιλάμε 5++ χιλιόμετρα μακριά από εμένα και 7-8++ από το κέντρο. Έκανα αλλαγή γραμμής σε isdn απλά περιμένω περίπου στις 10 μέρες για να κάνουν την αλλαγή ούτε έτσι θα δουλέψει; Voip θα κανω την εξής σύνδεση που έχω και τώρα αρχικά έχω 2 πρίζες τηλεφώνου κατευθείαν από την παροχή για να μην έχω απώλειες στην μια θα μπει το ρουτερ με σπλιτετ δηλαδή ένα καλώδιο από την πρίζα στο σπλιτερ από το σπλιτερ το καλώδιο που φεύγει από το μόντεμ στο adsl και το καλώδιο από το phone του σπλιτερ στο fon1 του μόντεμ στο fon 2 του μόντεμ συσκευή με καλώδιο και στην αλκή πρίζα συσκευή όπως είπα δουλεύει τώρα με του προτού αυτή η σύνδεση με το asus θα δουλέψει όταν θα έχω αλλάξει την γραμμή σε isdn;

GEIAnnis

https://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Electronic_Communications/Telecoms/VDSLvectoring/assignments/
εδώ βρίσκεις το πότε έρχεται VDSL (οπτικές ίνες) στη περιοχή που σε ενδιαφέρει. αν δεν είσαι ακόμα τότε πας για την 3η ετήσια που κυλάει:
https://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Electronic_Communications/Telecoms/VDSLvectoring/

99,999% δουλεύει εφόσον έχεις τις σωστές ρυθμίσεις. για voip βάζεις αυτά που ορθώς έγραψε ο ψαγμένος εξίσου @jimjameson555 . για το adsl σημαντικό είναι μην σκαλώσει κάποιος στην αρχή επειδή δεν έχει κανέναν Ελληνικό Πάροχο Ιντερνετ επιλέγοντας ως ISP = other. είναι & σενα στα γερμανικά στην αρχή?; τότε βάζεις ISP = nicht gelistet. αν θυμάμαι καλώς (γτ είμαι χρόνια στο VDSL πλέον & ξεχνάω) βάζεις =>
WAN-Verbindungstyp [connection type]: PPPoE
VLAN-ID : 835

μετά τα user/pass για το adsl =>
Benutzername [UserName] : ..........@otenet.gr
Kennwort [PassWord] : XXX

για το ISDN όμως δεν το καλοξέρω γτ συνηθίζεται σε γραφεία/επιχειρήσεις. ρώτα στον ΟΤΕ. μα αν δεν βρεις κάποιον σχετικό που να ξέρει τι λέει τότε ξανακάλεσε ξανά ή και άλλη ώρα...........ΔΥΣΤΥΧΩΣ έτσι πάει η δουλειά με δαύτους στα τηλεφωνικά. τι στα κομμάτια άλλα τους μαθαίνουν? δεν ξέρω τραγελαφική κατάσταση. θα μου πεις είναι & στον άνθρωπο αλλά εδώ λέμε για νύχτα με τη μέρα κάποιοι.

αλήθεια το ISDN πόσο παραπάνω πήγε το μαλλί? πάντως με adsl δεν θα πρεπε να σας βάλουν σε voip είναι τρισάθλιο! ενώ με το VDSL δεν προβληματίζει καθόλου τη γραμμή.

SCORPIONSROCKYOU

Το βρήκα πρώτη ανάθεση πρώτη φάση ΟΤΕ και λέει σκαγιοπουλειο αλλά έχει πολλά ποιο από όλα; Επίσης λέει ημερομηνίες που έχει περάσει και ακόμα δεν έχω Vidal

GEIAnnis

δεν είναι πολλά αλλά σε διάρκεια έτους ανεβαίνει πολύ το κόστος!

GEIAnnis

αν φέρνει εκεί ο ΟΤΕ τότε στείλε τους mail και ρώτα τους. ίσως να είστε από τους άτυχους που υπάρχουν καθυστερήσεις λόγω εργολάβων ή δήμων. πρέπει να αναζητήσεις ή να μάθεις το νούμερο του παλιού KV καφάο που ανήκεις.....

Benutzername