εδω και δυο εβδομαδες σιγουρα περιμενω το lg g5 se για κινητο αντικαταστασης απο το flex 2 που ειχα!εστειλα email και μου ειπαν οτι δεν εχει ερθει η συσκευη μου ακομη και για αυτο δεν μου εχει αποσταλει!κανενας αλλο παθων με την καθυστερηση αυτη?
Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an
εδω και δυο εβδομαδες σιγουρα περιμενω το lg g5 se για κινητο αντικαταστασης απο το flex 2 που ειχα!εστειλα email και μου ειπαν οτι δεν εχει ερθει η συσκευη μου ακομη και για αυτο δεν μου εχει αποσταλει!κανενας αλλο παθων με την καθυστερηση αυτη?
5 Antworten
και εγω επαθα ακριβως το ιδιο! Περιμενα 2 μηνες ακριβως και μου εγινε αντικατασταση με το lg g5 se. Στην TS SOLUTIONS ημουν! Το κινητο το εχω εδω και 2 ημερες στα χερια μου και πεταει απο ολες τις αποψεις! Μονο η μπαταρια με χαλαει που ειναι 2800mAh αλλα γενικα ειναι πολυ καλο κινητακι!
Και εμένα φίλε σήμερα μου είπαν ότι θα γίνει αντικατάσταση, αλλά λόγο έλλειψης από 2 εβδομάδες που είναι ο κανονικός χρόνος να περιμένω, θα κάνει καμία εβδομάδα παραπάνω επειδή δεν έχει συσκευές η LG! Eσένα ήρθε ή ακόμα περιμένεις και εσύ?
5 Kommentare
Παρελαβα φιλε.... Στις 9 Νοεμβρη. Πολυ ευχαριστημενος και απο τον χρονο παραδοσης (3 μερες πριν να συμπληρωθουν οι δυο εβδομαδες) και πολυ περισσοτερο απο την συσκευη. Να εισαι καλα
Όντως? Από procordia? Sorry που σε ρωτάω αλλά καταλαβαίνει έχουν περάσει τόσες μέρες και εμένα φαίνεται με δουλεύουν..
Aδελφε κατι αλλο θα σκεφτομουν και εγραψα 9 Νοεμβρη. Την Τριτη στις 14 το εφεραν με courier. Για να μου γραφεις μην. στις 14 Δεκεμβρη να υποθεσω οτι ακομα δεν παρελαβες; ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΙ
Εμενα σε 10 μερες το εστειλαν....εμενα ομως μου εστειλαν το g5 το κανονικο για καποιον λογο ενω μου ειχαν πει για το g5 se...(αντικατασταση απο flex 2 και εγω)...ελπιζω να εισαι τυχερος και να παρεις και συ g5.πεταει
3 Kommentare
Ευχαριστω πολυ φιλε!μακαρι να μου δωσουν το g5!αλλα και το g5 se μια χαρα μου φαινεται απο πολλες αποψεις το εχει ενα δικο μου ατομο και πιστευω οτι ειναι οκ κ δεν θα με χαλασει!
στην procordia εκανες την συναλλαγη φιλε; και εγω το flex 2 ειχα και μου ειπαν πως θα μου το αλλαξουν σε 2 βδομαδες με το g5 se και οντως με πηραν και την Τριτη 14 Νοεμβρη θα το εχω...Απο 2 Νοεμβρη που το ειχα παει. Τι εγινε με τα flex 2;;;; επιδημια;
Φίλε έτσι μ είχαν πει και εμένα που είχα πάει τη συσκευή μου 30 Οκτώβρη και η σημερινή απάντηση τους στην ερώτηση πότε θα έρθει ήταν ''η αρχική εκτίμηση που δίνεται πάντα είναι 2 εβδομάδες. Δυστυχώς η LG όμως δεν έχει απόθεμα και δίναμε χρόνο πάνω από τις 2 εβδομάδες και αυτό κατ΄εκτίμηση. Η τελευταία ενημέρωση ήταν οτι ακόμα συσκευές δεν υπάρχουν χωρίς να έχουν συγκεκριμένη ημερομηνία παραλαβής και αυτό ισχύει για όλους τους πελάτης που έφεραν τις συσκευές τους αυτές τις ημερομηνίες.''
2 Kommentare
Εσένα πόσο καιρό έκανε να έρθει το κινητό? Άργησε ή ήρθε αμέσως?
Περιμενα 2 μηνες ακριβως!! 15/9/2017 το πήγα και 15/11/2017 πηρα το G5 SE