За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
jthanop

Οι ανθρωποι ειναι ασχετοι και πραγματικα δεν ξερουν τι τους γινεται. Την προηγουμενη εβδομαδα 6/2 πηρα τηλεφωνο στον γερμανο (εκει ειχα παραδωσει τη συσκευη) για να δω τι γινεται με το g flex 2 και την αντικατασταση που μου ειχαν πει με το g5 se. Μου ειπαν πως δεν ηξεραν τιποτα καινουργιο αλλα θα το εψαχναν. Οντως το εψαξαν και ειπαν πως περιμενουν απαντηση απο την LG ιταλιας και πως κατα πασα πιθανοτητα θα μου αλλαζαν μπαταρια στο δικο μου γιατι βρεθηκαν ανταλλακτικα. Τη δευτερα 12/2 στις 12.00 με πηρε τηλεφωνο ενας απο την LG και μου ειπε πως θα φτιαξουν το κινητο μου τελη μαρτιου και οταν του ειπα για την αντικατασταση μου ειπε πως θα αργησει παρα πολυ. Του ειπα πως θα επικοινωνισω παλι μαζι του και το εκλεισα. Την ιδια μερα στις 15.00 με πηραν απο το γερμανο και μου ειπαν πως τις επομενες μερες θα μου αποσταλει η συσκευη αντικαταστασης. Σημερα 14/2 μου εστειλαν μηνυμα πως ηρθε το κινητο. Μου εδωσαν το g5 το κανονικο και οχι το se και δεν πληρωσα και τα 30 ευρω που μου ειχαν πει στις αρχες. Υπαρχει ενα μεγαλο μπαχαλο στην ολη κατασταση και δεν ξερει κανενας τι γινεται. Πιεστε τους οσο μπορειτε εκει που παραδωσατε τις συσκευες σας μηπως βγαλετε καμια ακρη και καλυτερα θα ηταν να απευθυνθειτε στο συνηγορο του καταναλωτη. Κατα τη γνωμη μου μην τα παρατησετε και προσπαθηστε οσο δεν παει για να παρετε τη συσκευη αντικαταστασης

Потребителско име

2 Отговора

paristsak7

Σε πήραν από την LG ή από το σέρβις για να σου πουν ότι ήρθε? Γιατί με πήραν τηλ από τ σέρβις και μου είπαν να πάω να παραλάβω την συσκευή μου (αύριο θα πάω) και πριν μια ώρα είχα μιλήσει με την LG και μου είχαν πει πως δεν ξέρουν πότε θα έρθει...πιστεύω να μην πάω και αντί για καινούρια να μου πασάρουν την παλιά! Οι άνθρωποι δεν ξέρουν πραγματικά τι τους γίνεται..

Потребителско име
Потребителско име