La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
dimitris83ve

Είμαι ναυτικός. Είμαι προνομιούχος κάτοχος του εν λόγω κινητού από το Φλεβάρη του 2018 και ακόμα δουλεύει άψογα! Η μπαταρία του μετά από σχεδόν 3 χρόνια σκισιμο κρατάει 1,5-2 μέρες χωρίς νετ και λίγες ώρες με νετ. Είμαι στο Χονγκ Κονγκ και το βρήκα ολοκαίνουργιο στοκ στα 95 ευρώ. Εννοείται ότι το ξαναγορασα για οποτε τα φτύσει το δικό μου που όπως το βλέπω έχει ακόμα πολύ ψωμί. Το κινητό θεογερο. Αυτό που τα έφτυσε στα 2 χρόνια ήταν ο φορτιστής. Το type c του φορτίζει ακόμα άψογα. Φορτιστή άλλαξα και πήρα της Sony.

Nume de utilizator

1 Răspuns

separon

Καλά έκανες και το ξανά αγόρασες. Είναι απίστευτο κομμάτι. Εγώ το έχω από το 2017 Νοέμβρη και το έχω αλλάξει μία φορά μπαταρία. Καθώς και φορτιστή. Απλά δεν ξέρω εάν με την πάροδο του χρόνου οι εφαρμογές θα είναι συμβατές με την έκδοση android 6 που φοράει. Επίσης έχω πρόβλημα με τη δερμάτινη θήκη του η οποία έχει αρχίσει να φθείρεται, αλλά που όμως κάνει δουλειά όσον αφορά την προφύλαξη του τηλεφώνου από φθορές. Θα αρχίσω να ψάχνω στο διαδίκτυο μήπως υπάρχει κάπου κάποια διαθέσιμη καινούργια, έστω από στοκ.

Nume de utilizator