La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
mp_mp

Ενα μεσημερι ολοκληρο να πιασω γραμμη στα τηλ της you..ουτε sta chat mail εβγαλα ακρη εν τελη με συνδεουν και μου το κλεινουν...ξανασυνδεομαι μετα απο ωρα(μιλαμε για ωρες τωρα με ανοιχτη ακροαση ξανα και ξανα,σπιτι εχουμε φαει εχουμε βαλει πλυντηριο,απλωσαμε πηγαμε τον σκυλο βολτα....:)..και μου λενε θα σας ειδοποιησουμε σημερα οπωσδηποτε-εντωμεταξυ εχω προλαβει να αναφερω το προβλημα-..αρνουμαι σε καινουργιο κινητο να κανω hard reset..αυριο με πρωτοβουλια το στελνω πισω με κουριερ χρεωση παραληπτη και δωστου τηλ παλι.ναι ξερω κινεζιες και εταιρειες του κολου αφου τα ξεραμε..αλλα μην γελιομαστε εχουν γινει αυτα και γινονται αυτα και σε κινητα ναυαρχιδες,με την διαφορα οτι αν εισαι μια lg samsung,τουλαχιστον απο οσο ξερω δειχνουν ενα ενδιαφερον παραπανω στην εγγυηση-καταναλωτη.Παρολα αυτα αν καποιος - καποια εχει εμπειρια περι του θεματος ας μας (σιγουρα ειναι και αλλοι με τετοια προβληματα..και για να προλαβω πριν το πει καποιος ναι εχω διαβασει ΟΛΑ τα αρθρα-σχολια μεσα εδω και οπου αλλου περι cubot) ενημερωσει.Ευχαριστω !

Nume de utilizator