За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
octap

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι νόημα έχουν τα 1167Mbps στο wifi όταν η σύνδεση του με το router είναι μόνο 100Mbps;

Ήμουν έτοιμος να το πάρω γιατί από design είναι απίστευτο αλλά όταν είδα τα 100Mbps στο ethernet...μεγάλο ξενέρωμα.

(Αν έχετε NAS το οποίο είναι συνδεδεμένο με router/modem και PC στα 1000Mbps από τα 100-120MB/s transfer σε αρχεία θα πέσετε στα 10-12ΜΒ/s αν το transfer περνάει μέσα από το router αυτό. Αν δεν κάνετε share/transfer αρχείων απο NAS ή από άλλα PC στο δίκτυο τότε τα 100Mbps είναι αρκετά το bandwidth του internet μόνο)

Потребителско име

3 Отговора

ekonstadoudakis

1000άρι Lan εχουν μόνο τ' ακριβά, με τον δίσκο, της Xiaomi. Το ασύρματό του δίκτυο όμως είναι πολύ καλό και το διαχειρίζεσαι και από παντού μεσω της εφαρμογής

Потребителско име
impz

Έχει κυκλοφορήσει, προς το παρόν Κίνα μόνο, έκδοση με USB 3 και Gigabit Ethernet. Λέγεται xiaomi router 3G. Εγώ δεν έχω καλές ταχύτητες στο εσωτερικό δίκτυο γιατί έχω pc/laptop με 100Mbps ethernet και δεν έχω NAS, αλλά αυτό μου έλυσε το πρόβλημα του στριμαρίσματος 4K στην TV. Του έχω βάλει επάνω ένα σκληρό δίσκο και κατεβάζει αυτό τις ταινίες και τις στέλνει στην tv κατευθείαν. Είναι άψογο κατεβαστήρι- media server με ελάχιστο κόστος+ είναι ένα σταθερό ρούτερ για τις υπόλοιπες συσκευές που μπαίνουν ασύρματα και είναι μπόλικες.
Σημ. ότι για να τα κάνω αυτά του έβαλα άλλο firmware, με το δικό του χαραμίζεται.

1 Коментар

zomomo

Φίλε impz,
Aφού σε ευχαριστήσω θερμά για τις εξαιρετικά χρήσιμες πληροφορίες στην αξιολόγησή σου για το Xiaomi Mi WiFi Router 3, να σε ρωτήσω μερικές διευκρινίσεις σχετικά με την ενημέρωση firmware padavan for xiomi router:

1. υποστηρίζεται στην αναβάθμιση padavan η επικοινωνία του ρούτερ με android συσκευή μέσω της σχετικής εφαρμογής android;
  2. αν όχι (έτσι φαντάζομαι), υπάρχουν στην αναβάθμιση padavan ρυθμίσεις σχετικά με ώρες λειτουργίας του wifi και άλλες ρυθμίσεις που βρίσκει κανείς στην android εφαρμογή;
  3. Στην αναβάθμιση padavan, η επικοινωνία με usb-σκληρό δίσκο που βάζεις πάνω στο ρούτερ μέσω ftp, όπως αναφέρεις, μπορεί να γίνει από οποιαδήποτε ip ή μόνο από υπολογιστές που είναι συνδεδεμένοι με το ρούτερ και μόνο;
  4. Είναι αναστρέψιμη η αναβάθμιση padavan στο μητρικό firmware (σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά ή δεν βολεύει) και αν ναι, πώς;

Και πάλι σε ευxαριστώ πολύ.

Потребителско име
G1anak1s

αμα εχεις συνδεμενες εξυπνες τηλεορασεις και θελεις να μεταφερεις εικονα μεσα απο το αυρματο δικτυο εκει φαινεται η διαφορα φιλε μου

2 Коментара

octap

Θα αναφέρεσαι στο wifi φαντάζομαι (;) ...οι θεωρητικές ταχύτητες του στο wifi δεν είναι κανένα ιδιαίτερο προσόν. Ένα σωρό routers έχουν αυτές τις ταχυτήτες και παραπάνω. Καμία σχέση αυτό που γράφεις με αυτό που εγραψα/ρώτησα ....φίλε μου.

G1anak1s

Εγώ το έχω πάντως και είναι σούπερ τώρα άμα θέλεις NAS κάνε τη σύνδεση στο μόντεμ σου όπως έχω εγώ το PlayStation

Потребителско име