Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Efthimis_pmadep

γιατι το ;oculus rift me touch ειναι πιο φθηνο απο το σκετο oculus rift ειναι διαφορετικα μοντελα η γινεται κατι αλλο;

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

moufious

Το ίδιο είναι, απλά το "σκέτο" είχε βγει πιο νωρίς με έναν αισθητήρα κίνησης και με χειριστήριο του Xbox γιατί δεν ήταν έτοιμα ακόμα τα χειριστήρια (Touch controllers). To ολοκληρωμένο πακέτο, που βγήκε αργότερα έχει τα ίδια "γυαλιά", δύο χειριστήρια (Touch controllers) και δύο αισθητήρες κίνησης. Δεν έχει το χειριστήριο του Xbox, που βασικά δεν χρειάζεται πλέον και αν θέλεις για κάποιο παιχνίδι να παίξεις με απλό χειριστήριο μπορείς να βάλεις όποιο θέλεις. Τώρα γιατί το έχουν πιο ακριβό από το πλήρες πακέτο είναι ένα μυστήριο που μόνο οι ίδιοι ξέρουν.

2 Σχόλια

TeoGeredakis

Man,εχεις γραψει οτι πουλιεται σε καταστημα στη γερμανια αρεκτα φτηνα,ποιο ειναι το site ?

moufious

Φίλε μου αυτό δυστυχώς πλέον δεν ισχύει. Λόγο της έλευσης των καινούργιων συσκευών (Oculus Quest & Oculus Rift S) στις 21 Μαΐου, το Oculus Rift είναι σχεδόν εκτός αποθέματος, οπότε όπου το βρεις θα είναι αρκετά τσιμπημένο.
Το κατάστημα ήταν το Άμαζον Γερμανίας και δεν το έγραφα στην κριτική μου γιατί το σκρουτζ το θεώρησε διαφήμιση και γι αυτό έπρεπε να το αφαιρέσω.

Όνομα χρήστη