What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Nikos_Chatakias

Παιδια καλησπερα εχω ενα ερωτημα βασικοτατο ! θελω το xiaomi redmi note 4 snapdragon η το huawei honor 6x ... αλλα εχω διλλημα οποιος μπορει να βοηθησει..επειδη ειμαι των browsing camera γενικα κ οχι του gaming, σε καμερα παμε στο Honor 6x που εχει καλυτερη αλλα επειδη ξερω οτι δν εχει την δυνατη μπαντα Wifi 801.11 a support που σημαινει ασταθες σημα χωρις να ξερω πολλα κολλαω πολυ σ αυτο..ενω με καλυπτει κ μπαταρια κ στα παντα για τις αναγκες μου...Ενω το Xiaomi redmi note 4 snap εχει ολα αυτα που θελω αλλα νομιζω μας τα χαλαει στην καμερα κ πιστευω οτι δν ξερω ποιο να διαλεξω..καποιος να γνωριζει κατι παραπανω τεχνικα να βοηθησει η να εχει εμπειρια απ τα κινητα?

Username

2 Replies

apostolis0612

κοιταξε φιλε εγω δεν εχω ποσωπικα το xaomi το εχει η αδερφη μου σε θεμα καμερας το redmi note 4 δεν τα παει πολυ καλα αν και με το διαφραγμα που εχει επρεπε να ηταν καλυτερη. Η ταχυτητα και η μπαταρια ειναι παρα πολυ καλη .Κοιτα εγω θα σου προτεινα να παρεις το xaomi redmi note 4X γιατι εχει μια ποιο ενδιαμεση καμερα λογω του σενσορα και επισης ειναι και fast charge αν σε ενδιαφερει

Username
triponto

Φίλε άμα είσαι για κάμερα όχι χιαομι στο λέω με σιγουριά πάρε το αλαό

Username