La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
Nume de utilizator

2 Răspunsuri

7 Comentarii

xristaras35k

έχω παραγγείλει την B7 και θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς τι γίνεται με το Game Mode, γιατί διάβασα ότι με το τελευταίο firmware update είναι πιο σκοτεινό από ένταση φωτισμού. είναι ανάγκη να παίζω σε game mode για να μειωθεί η πιθανότητα burn in ?

spyros.axelis.3

πράγματι εδώ και μήνες από όσα update έχει κάνει η lg σε ορισμένα παιχνίδια σε HDR game mode δείχνει λιγο πιο σκοτεινό!Αυτό ίσως το κάνανε για να προωθήσουν της φετινές τους τηλεοράσεις!Εάν παίζεις σε game mode με normal χρήση δεν έχεις θέματα burn in.Ποτε θα έχεις πρόβλημα..Εαν για παράδειγμα παίζεις συνεχόμενα και κάθε μέρα το ίδιο παιχνίδι που έχει το παιχνίδι μια στατική εικόνα για πάνω από 2 με 3 ώρες,Για παράδειγμα παίζεις ένα παιχνίδι αγώνων ταχύτητας και έχει στατική εικόνα το κοντέρ του αυτοκινήτου με τα χιλιόμετρα και η πιστα είναι για 2 με 3 ώρες ατέλειωτη!Εκεί εάν δεν κάνεις εσύ καμία παύση κάποια αλλαγή από μόνο σου υπάρχει κίνδυνος να πάθει burn in!Η για παράδειγμα βλέπεις από το πρωί μέχρι το βράδυ μόνο Alpha στα κανάλια και δεν αλλάζεις καναλι,εκεί πάλι έχεις θέμα.Οποτε να θυμάσαι η ποικιλία αλλαγής καναλιών,και γενικά όπου έχει κάτι στατικό βοηθάει στο να μην πάθεις ποτέ τίποτα!

xristaras35k

οκ σε ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σου. κάτι άλλο τώρα, την χειροκίνητη εκκαθάριση του πάνελ,για αποφυγή burn-in και image retention ή σε περίπτωση που εμφανιστεί για λίγη ώρα image retention, κάθε πότε πρέπει να κάνω. πάει ανάλογα και με το πόσο βαριά είναι η χρήση που κάνω;

spyros.axelis.3

εγώ κάνω μια φορά την εβδομάδα και μου καθαρίζει και το λίγο το ελαχιστο banding που έχει..

dimitris_christ

Έχεις βρει τι ρυθμίσεις να βάλεις η έβαλες ότι σου άρεσε στο μάτι;
Από burn in θα τη γλιτώσω αν την προσέχω;

spyros.axelis.3

Μην σε ανησυχεί το burn in,εννοείται πως θέλει λίγο προσοχή όχι όμως,υπερβολές!Έχει και δικές της προστασίες!Ρυθμίσεις έχω βάλει από το rtings.Σημερα πήρα την Ε8..

dimitris_christ

Ποιος μπορεί να γράψει ρυθμίσεις για την TV να δείχνει όσο γίνεται καλύτερα ας το γράψει

Nume de utilizator
vasilispliat

Με το τελευταίο update η κίνηση είναι άψογη... οι κολλητοί μου που έρχονται σπίτι να δουμε cosmote tv, παθαίνουν πλάκα όταν βλέπουν τα χρώματα και την άψογη κίνηση!

Nume de utilizator