1700 ή αυτή εδώ πέρα; Είμαι ένας ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ χρήστης του 860 και πιστεύω ότι ήρθε η ώρα για αναβάθμιση. Αλλά πρέπει να πάω σε κάτι που θα κρατήσει 6 χρόνια τουλάχιστον.
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
1700 ή αυτή εδώ πέρα; Είμαι ένας ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ χρήστης του 860 και πιστεύω ότι ήρθε η ώρα για αναβάθμιση. Αλλά πρέπει να πάω σε κάτι που θα κρατήσει 6 χρόνια τουλάχιστον.
1 Απάντηση
Αναλόγως το τι έχεις στο μυαλό σου να κάνεις.. για να παίζεις παιχνίδια, θα σε χαλάσει ο χαμηλός χρονισμός των πυρήνων(οχι και πολύ όμως πχ θα δουλέουν τα γραφικά 85% αν έχεις nvidia 1070 ,και αυτό εφόσον μιλάμε για σενάρια ΟΛΑ στο φούλ, θα πέφτει η απόδοση της κάρτας γραφικών απο λαιμομπούκαλο που λέν και οι άγγλοι (BOttleneck) , αλλιώς σε καλύπτει με κάποιες ρυθμίσεις ριγμένες ...
Για σενάρια Video μοντάζ, Photoshop, και 3D design , απλά κλείνεις τα μάτια και το παίρνεις άφοβα... όμως τον απλό 1700 και οβερκλοκ, ο Χ είναι λίγο ποιό τσιμπημένος εκτός αν δε σε χαλάνε τα 60 ευρώ για 400mhz παραπάνω μανήσια(δηλαδή στα 3,4ghz)!
Για τα 6 χρόνια, άφοβα , άν και εφόσον συντηρείς κι εσύ σωστά απο μεριάς σου (τουλάχιστον 1 φορά το χρόνο ξεσκόνισμα όλο το κουτί του υπολογιστή, αλλαγή πάστας ενδεχομένως αν έβαλες κάποια φτηνή, και απλά όχι υπερβολικά ρεύματα και θερμοκρασίες άνω των 85 αν οβερκλοκάρεις)
4 Σχόλια
Σε ευχαριστώ πολυ που εκανες τον κοπο και εγραψες ολοκληρη παραγραφο.
τίποτε, χαχα τελικά με τι θα καταλήξεις;
Για κάποιο λόγο δεν μου βγάζει να σου απαντήσω στο νέο σου σχόλιο. Λέω να περιμένω ακόμα, να μάθουμε ακριβώς τι παίζει με τους ryzen που λογικά το καλοκαίρι θα ξέρουμε αρκετά γενικώς.
τι επέλεξες τελικα φιλε?