Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
thpn13

Έχω αυτη τη μητρική αλλα έχω ένα θέμα......στις εξόδους του ήχου όπου και να βαλω τα ηχεία ενω τα αναγνωριζει δεν ακουγονται καθολου......ενω οταν τα τοποθετω στην μπροστινη θυρα του υπολογιστη που εχει για ακουστικα τα ηχεια παιζουν μια χαρα....μπορει καποιος να μου τι παιζει με την έξοδο του ήχοπυ???? γτ και στους παλιους υπολογιστες που είχα τα εβαζα πισω κανονικα τα ηχεία και παίζανε μιοα χαρα...εδω με προβληματιζει γιατι δεν τα παίζουν....τα αναγνωριζει κανονικά πάντως και μου βγάζει παραθηρακι με κατι παραμέτρους της gigabyte αλλα γιατί δεν ακούγεται τιποτα?

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Hi tech love

Κατεβάστε τούς drivers και τα update από το σάιτ της gigabyte για την ενσωμάτωμενη κάρτα ήχου και διάφορα άλλα βοηθήματα aps.ψαξε τη χρειάζεσε από τα aps οπός το realtek high def audio driver και το app center.

6 Σχόλια

soulisccc5

εγω μεχρι τωρα που το εψαξα δεν εχει κανενα θεμα με oc ισα ισα που ειναι πολυ αξιοπιστη γι αυτο και την επελεξα απλος κατεβασε ολους τους drivers και τα update απο οτι ειδα ειναι και σκυλi και προσφερει παρα πολλα για την τιμη της

Όνομα χρήστη