Καλησπέρα σας. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Xiaomi Redmi Note 4X (Snapdragon) (64GB) σε μαύρο χρώμα, αλλά δεν το βρίσκω σε κανένα επώνυμο κατάστημα. Αυτό που θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος εάν γνωρίζει, είναι το κατά πόσο είναι ασφαλές να το αγοράσω από ένα μη επώνυμο κατάστημα που μπορείς να βρεις εδώ στο σκρούτζ, λαμβάνοντας υπόψιν κιόλας ότι δεν αναγράφεται από κάτω από αυτά τα καταστήματα η ένδειξη: "επίσημος μεταπωλητής", που αναγράφεται στα επώνυμα καταστήματα. Μήπως σε αυτά τα μη επώνυμα καταστήματα, αυξάνεται η πιθανότητα τα κινητά να είναι ελαττωματικά ή απομιμήσεις;
4 Comentarii
Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου, αλλά θα ήθελα πάνω σε αυτό που μου λες να μου διευκρινίσεις κάτι, εάν γνωρίζεις. Διάβασα κάπου ότι τα Xiaomi στην official global rom δεν έχουν την Ελληνική γλώσσα. Ισχύει αυτό και για το συγκεκριμένο κινητό Xiaomi που εγώ θέλω να αγοράσω;
Ίσχυε πριν ένα χρόνο περίπου που δεν υπήρχε και αντιπροσωπεία στην Ελλάδα. Είχα πάρει το xiaomi redmi note 3pro Στην κοπέλα μου με official stable global rom και ήταν στα Αγγλικά. Όλα εις γνώσιν μου καθώς ήθελα την original έκδοση. Μετά από κάποια αναβάθμιση ήρθαν και τα Ελληνικά οπότε όλα πια τα global έχουν τα Ελληνικά. Πριν δυο μέρες κολλητός μου πήρε το redmi note 4x global version και είναι στα Ελληνικά! Όποτε δεν έχεις λόγο να ανησυχείς! Η συσκευή είναι κορυφή για το κόστος της!
Ευχαριστώ για τη βοήθειά σου.
Να σαι καλά! Ότι άλλο χρειαστείς και μπορέσω να σε βοηθήσω εδώ ήμαστε!