Με το που το άνοιξα παρουσιάστηκε στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης υπερβολική φωτεινότητα σε ακαθόριστο σχήμα, εμφανής κυρίως στα ανοιχτά χρώματα, αλλά ιδιαίτερα ενοχλητική. Επικοινώνησα κατευθείαν με το κατάστημα και αφότου πέρασαν κάποιες μέρες, μου είπαν να το στείλω για να το τσεκάρουν. Εν τέλει με κάλεσαν για να μου πουν ότι δεν αναγνωρίζεται ως εργοστασιακό πρόβλημα από την εταιρία κινητής, αφού δεν επηρεάζει τη λειτουργικότητά του,λένε, και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, αφού αναγραφόταν και στην εγγύηση που μου εστάλη ο όρος για τα brightspot, ότι δεν αντικαθίστανται δηλαδή στην περίπτωση της συγκεκριμένης και άλλης μιας εταιρίας. Το μόνο που μπορούσαν να κάνουν ήταν να μου δώσουν δώρο μια θήκη και ένα selfie stick, για το απαραίτητο χρύσωμα του χαπιού!
Απαράδεκτη η εταιρία για τη συμπεριφορά σε σχέση με την εγγύηση σε καινούριο κινητό, όπως επίσης και η διοίκηση του ηλεκτρονικού καταστήματος, που θα έπρεπε να καλύπτει αυτό τέτοια προβλήματα αφού στο δικό της κατάστημα τα πουλάει. Από εδώ και μπρος θα κινηθώ νομικά. Δείξτε προσοχή από που παραγγέλνετε και να ρωτάτε λεπτομέρειες για εγγυήσεις κλπ, γιατί γίνονται τα αδύνατα δυνατά για να μην καλύπτεται τίποτα και να μην βρίσκει κανείς και το δίκιο του μετά.