Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
d1versify

ρε παιδια τελευταια δε "ρουφαει" καθολου. εβγαλα ολα τα μπροστα μπας και ειναι μπουκωμενο τιποτα, αλλα οχι. απο την "πηγη" δε ρουφαει. τι μπορει να φταιει? προσπαθω να δω αν ανοιγει κατι να καθαρισω, αλλα εκτος απο πισω που εχει ενα φιλτρο, τιποτα αλλο. Καποια βοηθεια;

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

nosokomosmike2004

1ον)Η λογική λέει, αν είναι μέσα στην εγγύηση, το πας για service.
2ον)Αν δεν είναι μέσα, και θέλεις να ασχοληθείς, μπορείς να ξεκινήσεις πλένοντας ΚΑΛΑ όλα τα μπροστά φίλτρα και να τα αφήσεις να στεγνώσουν για 24ΩΡΕΣ. Αν πάλι δεν τραβάει θα πρέπει να δεις αν έχει φύγει κάτι από τον κάδο(πράγμα απίθανο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις) και μπήκε στο μοτοράκι και το εμποδίζει για κάποιο λόγο. Ακόμα και η συσσώρευση σκόνης.

Το πίσω φίλτρο είναι της επανεκπομπής. Αν πιστεύεις πως φταίει αυτό, δοκίμασε να δουλέψεις λίγο την σκούπα χωρίς το πίσω φίλτρο. Αν το πρόβλημα σου διορθωθεί, τότε απλά άλλαξε φίλτρο.
Επίσης να σημειώσω μήπως κατά λάθος το κουμπί στην χειρολαβή που "αυξομειώνει" την ένταση αναρρόφησης είναι ανοιχτό; Άνθρωποι είμαστε, τυχαίνει να μην προσέξουμε κάποια πράγματα.
Δοκίμασε όλα τα παραπάνω και αν θέλεις μου λες τι εξέλιξη είχες.
Καλή ευκολία.

1 Σχόλιο

d1versify

θα ρωτησω βλακεια αλλα δε μπορω να βρω κουμπι εντασης... Ακυρο το βρηκα. Μια χαρα ηταν. Θα κανω τα υπολοιπα και θα ενημερωσω

Όνομα χρήστη
8924th

Οταν λες πηγη εννοεις οτι δεν φαινεται να ρουφαει ουτε καν απο την τουρμπινα που συνδεεται ο καδος με το φιλτρο η πιο μπροστα καπου? Αν κανει φασαρια μαλλον γυρναει ακομα η τουρμπινα. Αερα βγαζει καθολου απο πισω στην εξατμιση η τιποτα? Μπας και νιωθεις καμια περιεργη διαρροη πουθενα?

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη