Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Eirini_Antonopoulou

Παιδια ποιο ειναι καλυτερο κατα την γνωμη σας : xiaomi 4a , huawei Y6(2017), huawei p8 lite ή xiaomi 5a ?

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Mixalhs T.

Αναλογα τις απαιτησεις το καλυτερο απ'ολα αυτα ειναι το 5a αλλα εγω προσωπικα (με βαση τις δικες μου απαιτησεις) θα απεριπτα το 5α γτ δεν μου αρεσουν οι μεγαλες οθονες.Επισης το huawai y6 17 δεν μου αρεσει το design και εχει λιγο χειροτερη οθονη απο το 4a.Τελος για το p8 lite εννοεις το μοντελο του 15 η του 17;

2 Σχόλια

Eirini_Antonopoulou

Εισαι σιγουρος οτι καλυτερο ειναι το 5a? Γτ έχω διαβασει καλυτερες κριτικες για το 4a

gomoloko

Ρε παιδια κοροιδευομαστε; Το 4α με το 5α εχουν ακριβως μα ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα, εκτος της λιγο μικροτερης μπαταριας και ακριβοτερης τιμης για το 5α! Πως λετε οτι ειναι καλυτερο; Αντε μηπως εχει καινουριο android. Καθαρα μαρκετιστικο το νεο μοντελο (χωρις να λεμε βεβαια οτι δεν αξιζουν ετσι;)
Αν παλι μιλαμε για το note 5a, τοτε η μονη ουσιαστικη διαφορα ειναι μιση ιντσα μεγαλυτερη οθονη. Τα υπολοιπα ιδια, ενας αισθητηρας παραπανω, αλλα και 30 mah μικροτερη μπαταρια (που μαζι με τη μεγαλυτερη οθονη παιζει καποιο ελαχιστο ρολο).
Ολα αυτα οταν συγκρινουμε μεταξυ τους τα μοντελα με τον ιδιο αποθηκευτικο χωρο 16 gb

Όνομα χρήστη