Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Marakialloz

Θα ηθελα να κανω και εγω μια ερώτηση στον Jophiel και σε ολα τα παιδιά εδω το iPhone se 7 ή 8 να παρω; εχω χαμηλο μπάτζετ πιο πολύ κυμαινομαι στο iPhone SE αξίζει τώρα που είναι 2020 ή να το αφήσω τι προτείνετε τα παιδιά εσύ jophiel τι μου προτείνεις; θα ήθελα τη γνώμη σου σε παρακαλώ πολύ να σημειωθεί οτι πρώτη φορα θα παρω αιφον..

Benutzername

3 Antworten

Giorgos_fotiadis52

Αν σε βολεύει το μεγεθος της οθόνης του se πάρε αυτό είναι πολύ ωραίο.Αν όμως θες να διαθέσεις λίγα λεφτά παραπάνω πάρε το 7 που είναι και καλύτερο.

Benutzername
VassiliosK

Αν θέλεις περίμενε για το se2 η 9 όπως το ονομάσουν, θα έχει το σώμα του 8 με τα χαρακτηριστικά του 11 με κόστος γύρω στα 400 δολάρια, σίγουρα αξίζει περισσότερο! Ήταν να βγει τώρα τον Μάρτιο, αλλά λόγω του ιού θα αργήσει λίγο..Ψάξτε το και στο youtube έχει πολλά βιντεάκια!

2 Kommentare

Marakialloz

Ναι περιμένω και αυτο να δω μΠας και το πάρω αν έχει κουμπί που μου αρέσει και βγει θα προσπαθησω να δω μηπως πάρω αυτό αλλιως θα παρω το 7 και οσο με βγάλει

VassiliosK

Μια χαρά θα ευχαριστηθείς και το 7, απλώς να προσέξεις τον υψηλό δείχτη sar!

Benutzername
jophiel

Καλύτερα να πας στο 7. Είναι συνολικά καλύτερο. Είναι και αδιάβροχο.

Είναι η χρυσή τομή αν θες καλή τιμη, για Apple, και σκοπεύεις να κρατήσεις το κινητό 2-2,5 χρόνια. Για παραπάνω το 8.

2 Kommentare

Marakialloz

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου να σαι καλα μέτρησε πολύ...

Benutzername